Göztepe-Erciyesspor Notlar - Son Dakika
Spor

Göztepe-Erciyesspor Notlar

Göztepe-Erciyesspor Notlar

Göztepe Teknik Direktörü Kemal Kılıç zorlu maçta performanslarından memnun olmadığı Dilaver, Mithat, Şamil'i kadroya almadı.

04.03.2013 21:22

Göztepe Teknik Direktörü Kemal Kılıç zorlu maçta performanslarından memnun olmadığı Dilaver, Mithat, Şamil'i kadroya almadı. Sarı-kırmızılı ekip sahaya T. Konya deplasmanının ilk 11'inde tek değişiklikle çıktı. Ali Kuçik'in yerine Halil 11'de görev yaptı.

ROMANYA'nın Universitatea Cluj takımından transfer edildikten sonra 4 maçlık cezası olduğu ortaya çıkan Paulinho ilk kez kadroya girdi. Cezası biten Portekizli futbolcu yedek soyundu. İleride yine Ergin ve Tum görev yaptı Şaban yedek bekledi. Gökhan kadroya alındığı üçüncü maçta da yedekler arasındaydı.

HAYAL kırıklığı yaşayan sarı-kırmızılı taraftarlar düşme hattındaki takımlarını yine yalnız bırakmadı. Atatürk Stadı'nın tribünlerinden 3 bin civarında Göztepeli vardı. Taraftarlar daha önceki haftalarda olduğu gibi Başkan İmam Altınbaş'a yönelik, "Tesis nerede, stat nerede İmam Altınbaş cevap versene" diye tezahürat yaptı. Vefat eden sanatçı Müslüm Gürses de unutulmadı. Gürses, pankart ve tezahüratlarla anıldı.

GÖZTEPELİ futbolcular sahaya cezaevinde olan tribün liderlerinden Volkan Yılmaz'ın kefalet bedelini karşılamak için hazırlattığı atkılarla çıktı. Futbolcular seramoninin ardından atkıları tribünlere attı.

MAÇIN Hakemi Özgüç Türkalp, ısınmak için sahaya çıktığında topa basarak sakatlandı. Kasığında çekme olan Türkalp tedavinin ardından karşılaşmayı yönetti. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Göztepe-Erciyesspor Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement