İnegölspor 30. Yılını Kutladı - Son Dakika
Spor

İnegölspor 30. Yılını Kutladı

İnegölspor 30. Yılını Kutladı

İnegölspor Kulübü Başkanı Korkmaz, "Hedefimiz PTT 1. Lig'e çıkmak" Kutlama programında Gülben Ergen sahne aldı

26.10.2013 02:53

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden İnegölspor'a destek ve 30'uncu yıl kutlama programı düzenlendi.

İnegöl'de bir otelde düzenlenen gecede konuşan İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz, hedeflerinin PTT 1. Lig  olduğunu söyledi.

PTT 1. Lig yolunun engebeli olduğun ifade eden Korkmaz, "Bu yolda taraftarlarımızdan, esnaflarımızdan, sanayicilerimizden destek bekliyoruz. Ne mutlu ki bu geceki tablo bize gurur verdi. Herbiriniz bir çatı altında birleştiniz ve bizi yalnız bırakmadınız. Bizler bu yolda varımızı yokumuzu ortaya koyacağız. Futbolcu kardeşlerimiz de saha içinde centilmence, fair play çerçevesinde aldıkları sonuçlarla bizleri PTT 1. Lig'e taşıyacaklar. Bizleri mutlu edecekler" diye konuştu.

Gecede sahne alan ünlü sanatçı Gülben Ergen ise seslendirdiği şarkılarla, İnegölsporluları eğlendirdi.

İnegölspor yönetimi tarafından Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu "Çocuklar Gülsün Diye" derneğine İnegölspor yönetimi tarafından 5 bin lira maddi bağışta bulunulduğu bildirildi.

Yapılan bağıştan İnegöl'e gelirken yolda haberi olduğunu ve çok mutlu olduğunu belirten Ergen, dernek olarak Türkiye genelinde 16'ncı okulun yapımının tamamlandığını, 17'nci okulun inşaatına başlayacaklarını ifade etti.

Ergen, şöyle devam etti:

"Buraya gelirken yolda İnegölspor yönetiminin çok şık bir jestiyle karşılaştım. Çok etkilendim. Biliyorsunuz sahne anlaşması, menajerle iş sahibinin arasında gerçekleşen bir para trafiği var. Bu profesyonel bir şey. Kıbrıs'a da gitsek, Antalya'ya da gitsek, Ankara'ya da gitsek, İnegöl'e de gelsek aynı şey bütün sanatçı arkadaşlarımız da olduğu gibi. Ama İnegölspor çok şık bir jest yaparak, bana hiç söylemeden Çocuklar Gülsün Diye Derneği'ne bağış yapmışlar. Ben de banka dekontlarında gördüm. Bunun bana daha önceden duyurusunu yapmadılar. Çok mutlu oldum. 16'ncı okul bitti, 17'nci için inşaatımızı başlatacağız. Ben yaşadığım sürece bu proje devam edecek."

Ergen'in yapılan bağış nedeniyle İnegölspor yönetimine, İnegöl'e okul yapma sözü verdiği öğrenildi.

Konser sonunda Gülben Ergen'e isminin yazılı olduğu İnegölspor forması hediye edildi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İnegölspor 30. Yılını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement