Kadınlar Basketbol 2. Ligi - Son Dakika
Spor

Kadınlar Basketbol 2. Ligi

Kadınlar Basketbol 2. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele eden AS Osmaniye Gençlik, kendi evinde Alanya Belediye'yi 91-62 mağlup etti.

18.01.2014 17:13

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi A Grubu'nda mücadele eden AS Osmaniye Gençlik, kendi evinde Alanya Belediye'yi 91-62 mağlup etti. Osmaniye temsilcisi aldığı galibiyet ile puanını 22'ye çıkardı ve maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturdu.

Merkez Spor Salonu'nda oynanan ve Gözde Mireş ile Duygu Günal hakem ikilisinin yönettiği maçta, AS Osmaniye takımı ilk çeyreği 21-10 önde tamamladı. İkinci çeyreği de 30-14 alan Osmaniye temsilcisi, ilk yarıyı 51-24 önde bitirdi. İkinci yarıda da rakibine karşı üstünlüğünü koruyan AS Osmaniye, üçüncü çeyreği 23-17 aldı. Dördüncü çeyreği 17-21 rakibine veren Osmaniye temsilcisi maçı 91-62 kazandı.

Maçtan sonra taraftarları ile galibiyet sevincini paylaşan AS Osmaniye Gençlik Takımı'nın Baş Antrenörü Ahmet Araşan, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Takımım bugün özellikle ilk devrede güzel bir oyun çıkararak rakibine üstünlük sağladı. Maç birinci devre sonunda kopma noktasına gelince her iki takım da ikinci devrede yedek oyuncularına yer verdi. Tüm oyuncularım verdiğim görevleri yerine tam olarak getirdi ve maçı da rahat kazandık. Rakibimize de bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim" dedi.

Alanya Belediye Takımı'nın Baş Antrenörü Osman Ersan da yaptığı açıklamada, rakiplerinin çok güçlü bir takım olduğunu ve 1. lige aday olarak gördüklerini söyledi.

Maçta AS Osmaniye Gençlik takımından Arzu Özyiğit ile Julia Suzan Demirer 17'şer sayı ile hem maçın, hem de takımın en skorer oyuncuları oldu. Osmaniye takımında Nihan Anaz 16 sayı, Ayşe İpek Derici de 15 sayı ile onları takip etti. Alanya takımında ise Tuğçe Erden ile Samantha Marie Ostarello 16'şar sayı kaydetti. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kadınlar Basketbol 2. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement