LÖSEV Gönüllüleri Eskişehir Yarı Maratonu'nda Buluştu - Son Dakika
Spor

LÖSEV Gönüllüleri Eskişehir Yarı Maratonu'nda Buluştu

LÖSEV Gönüllüleri Eskişehir Yarı Maratonu\'nda Buluştu

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) gönüllüleri, 4. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivalinde bir araya geldi. Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nda gerçekleştirilen etkinliklerde, kanser hastalarına dikkat çekildi ve depremzedelere yardım kampanyası için destek çağrısında bulunuldu. Etkinliklere Anadolu Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, LÖSEV FAYDA Kulübü ve diğer birçok kurum ve gönüllü katıldı.

13.08.2023 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) gönüllüleri, 4. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivalinde bir araya geldi.

Vakıftan yapılan yazılı açıklamaya göre, "Koşar Adım LÖSEV" projesi kapsamında Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nda 3 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilen 2 gün süren etkinliklerde, tedavisi devam eden kanser hastalarına dikkat çekildi.

Projeden elde edilen gelirin, bu yıl 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlere yönelik yardım kampanyalarında kullanıldığına değinilen açıklamada, vakfa destek çağrısında bulunuldu.

Etkinliklerde, Anadolu Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı ile LÖSEV FAYDA Kulübü, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin Lösemili Çocuklara Fayda Toplulukları, Tepebaşı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü personeli ile Eskişehir Runners ekibi ve çok sayıda gönüllü yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor LÖSEV Gönüllüleri Eskişehir Yarı Maratonu'nda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement