Milan'da Kaka Resitali Devam Ediyor: 1-3 - Son Dakika
Spor

Milan'da Kaka Resitali Devam Ediyor: 1-3

Milan\'da Kaka Resitali Devam Ediyor: 1-3

Serie A'da alt sıralarda kalan AC Milan, ligin son sırasında yer alan Catania'yı deplasmanda devirdi ve moral buldu.

01.12.2013 15:30

Serie A'da yine kötü günler geçiren AC Milan, lig sonuncusu Catania'yı zorlanmadan devirdi.

Maça hızlı başlayan taraf beklenmedik bir şekilde ev sahibi Catania oldu. Maxi Lopez'in 13. dakikadaki pasında topla buluşan Lucas Castro, sağ çaprazdan kaleye sert bir şut çekti ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Ancak Milan bu golün ardından çabucak toparlandı ve 19. dakikada bu gole yanıt verdi. Urby Emmanuelson'ın pasında topla buluşan Montolivo, Castro'nun pozisyonuna benzer bir noktadan, sağ çaprazdan beraberlik golünü kaydetti.

İlk yarıda Milan'ın üstün oyunu devam ettiyse de başka gol olmadı.

İkinci yarı ise Kaka işi şova döktü. Brezilyalı yıldızın paslarında Balotelli, 56. ve 60. dakikalarda altıpasın içinden iki defa karşı karşıya gol kaçırdı. 63. dakikada frikik kazanan Milan'da topun başına Balotelli geçti. Genç forvetin sert şutu kalenin sağ alt köşesinden ağlarla buluştu ve Milan 1-2 öne geçti.

65. dakikada Panagiotis Tachtsidis, Balotelli'ye yaptığı sert müdaheleden dolayı doğrudan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

81. dakikada ilk golü atan isim olan Montolivo'nun pasında topla buluşan Kaka, sağ çaprazdan çok zor bir açıdan kalecinin üzerine şutunu çekti ve top ağlarla buluştu.

Maçın geri kalanı da Milan'ın kontrolünde geçti ve karşılaşma bu skorla sonuçlandı.

Milan bu galibiyetle birlikte puanını 17'ye çıkardı ve 8. sıraya yükseldi. 9 puanlı Catania ise son sıradaki yerinde kaldı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Milan'da Kaka Resitali Devam Ediyor: 1-3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement