Sarıgöl'de Gençler İçin Halı Saha Projeleri - Son Dakika
Spor

Sarıgöl'de Gençler İçin Halı Saha Projeleri

Sarıgöl\'de Gençler İçin Halı Saha Projeleri

AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Nihat Demirci ve Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri, Sarıgöl'ün Bahadırlar, Çanakçı, Çimentepe ve Dindarlı mahallelerine yapılacak olan halı saha projeleri için incelemede bulundu. Proje sayesinde gençlerin spor yapma imkanları artırılacak ve sosyal etkinliklere katılımları desteklenecek.

22.08.2023 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Nihat Demirci ve Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri Sarıgöl'ün Bahadırlar, Çanakçı, Çimentepe ve Dindarlı mahallelerine yapılacak olan halı alanlarında incelemede bulundu.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde gençlerin spor yapma imkanlarını artırmak ve sosyal etkinliklere katılımlarını desteklemek amacıyla Bahadırlar, Çanakçı, Çimentepe ve Dindarlı mahallelerine halı saha yapılacak.

Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Nihat Demirci ile Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri, mahallelerde inceleme gerçekleştirerek, halı saha projelerinin hayata geçirilmesi amacıyla ilk adımları attı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri ile AK Parti İlçe Başkanı Nihat Demirci, bu mahallelerdeki genç nüfusun spor aktivitelerinden faydalanmasını sağlamak gayesiyle bu projenin önemine vurgu yaptı. Proje sayesinde Bahadırlar, Çanakçı, Çimentepe ve Dindarlı mahallelerinin spor altyapısının güçlendirilmesi ve gençlerin daha sağlıklı bir yaşam sürdürebilmelerine katkı sunulması hedefleniyor.

Demirci yaptığı açıklamada, "Bahadırlar, Çanakçı, Çimentepe ve Dindarlı mahallelerinde hayata geçirilecek olan halı saha projeleri bölgedeki gençlerin spor yapma isteğine ve ihtiyacına cevap vererek, sosyal ve fiziksel gelişimlerini desteklemesi planlanmaktadır" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sarıgöl'de Gençler İçin Halı Saha Projeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement