Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, geçen sezon Altay’da forma giyen Diyarbakırlı forvet Şeyhmus Özer’i transfer etti.

07.08.2014 16:11

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, geçen sezon Altay'da forma giyen Diyarbakırlı forvet Şeyhmus Özer'i transfer etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, bir süredir görüşmeler yaptığı Şeyhmus Özer'le resmen anlaşmaya vardı. Kulüple 2 yıllık sözleşme imzalayarak Kızılcahamam'da devam eden kamp çalışmalarına katılan Şeyhmus, futbol hayatında 5 kez şampiyonluk yaşadığını vurgulayarak, "Heyecanımı yitirmiş değilim. Doğup büyüdüğüm kentte şampiyonluk yaşamak çok anlamlı olacak. Bunun için çok çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Kulüpten yapılan açıklamada ise Şeyhmus'un önemli bir golcü olduğu belirtilerek, "Bu yıl şampiyon olacağız ve ondan sonraki yıllarda iskelet kadromuzu koruyarak birkaç takviye ile daha büyük hedeflere ulaşacağız. Şeyhmus bu hedeflere uygun bir forvettir. Transferimiz camiamıza ve taraftarlarımıza hayırlı olsun" denildi.

ERGANİSPOR'DA ÇIKIŞ YAKALADI

Erganispor altyapısında futbola başlayan Şeyhmus Özer, 1998 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak A takıma dahil oldu. Genç yaşına rağmen as takımda kendine kısa süre içerisinde yer edindi. Attığı gollerle takımın Spor Toto 3. Lig'e çıkmasını sağlarken, Erganispor Spor Toto 3. Lig'de tutunamadı ancak Şeyhmus attığı gollerle yine ön plana çıktı. Sonraki yıllarda Yeni Malatyaspor, Malatyaspor, Kayserispor, Gümüşhanespor, Mardinspor, Karşıyaka, Mersin İdmanyurdu, Şanlıurfaspor, Akhisar Belediyespor gibi takımlarda oynayan 34 yaşındaki futbolcu, 5 takımda şampiyonluk sevinci yaşarken, 4 kez de gol kralı oldu. 100 gol barajını aşan futbolcular arasında yer alan Şeyhmus, futbolu memleketi Diyarbakır'da bırakmayı amaçlıyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement