Taiwo: Bursa'ya Şampiyonluk İçin Geldim - Son Dakika
Spor

Taiwo: Bursa'ya Şampiyonluk İçin Geldim

Taiwo: Bursa\'ya Şampiyonluk İçin Geldim

Bursaspor'un Milan'dan transfer ettiği sol bek oyuncusu Taye Taiwo, bugün medya ve taraftarlara tanıtıldı.

06.07.2013 16:21  Güncelleme: 16:34

Bursaspor'un Milan'dan transfer ettiği ve dün gece 3 yıllık sözleşmeye imza attırdığı sol bek oyuncusu Taye Taiwo, bugün medya ve taraftarlara tanıtıldı.

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Rıdvan Şen ve İcra Kurulu üyesi Serkan Sabuncuoğlu'nun katıldığı tanıtıma Bursasporlu yöneticilerin yanı sıra 200'ün üzerinde Bursaspor taraftarı katıldı. Taiwo, salonda bulunanları "Selamünaleyküm" deriyerek selamladıktan sonra "En büyük Bursaspor" dedi. Bursaspor'a şampiyonluk kupasını kaldırmaya geldiğini belirten Taye Taiwo, şöyle devam etti:

"Bursaspor'u, oyuncuları iyi tanıyorum. Teknik direktörü de araştırdım. Daha önce başarılı olduğunu biliyorum bu sene şampiyonluk yaşamaya geldim. Ben futbolcu olarak görevimi, siz taraftar olarak görevinizi yapıp, tekrar şampiyonluk kupasını Bursa'ya getirelim. Buraya gelmek kariyerimde önemli bir adım oldu. Bursaspor'a gelme kararımın ne kadar doğru olduğunu bugün gördüm. Bursaspor taraftarı burada olduğu ve bana destek verdiği için de çok mutluyum. Bana evimde olduğumu hissettirdiğiniz için teşekkür ediyorum."

BEN GÖREV ADAMIYIM

Taye Taiwo, profesyonel bir futbolcu olduğunu verilen görevi en şekilde yapmak istediğini belirterek. "Buraya bütün kalbimle taraftar için oynamaya geldim. Marsilya'da çok bulundum. onlar da sizin gibi çok ateşli tarftar. Ben futbolcu olarak görevimi, siz taraftar olarak görevinizi yapıp, tekrar şampiyonluk kupasını Bursa'ya getirmek istiyoruz" dedi.

RIDVAN ŞEH: HAYIRLI OLSUN

Bursaspor İkinci Başkanı Rıdvan Şen, Nijerya asıllı Milanlı futbolcusu Taye Taiwo ile 3 üç yıllık sözleşme imzaladığını belirterek, "Bursaspor'a hayırlı olsun. Bugün medyanın karşısına çıkarttık. Bursaspor Yönetim Kurulu olarak 4 oyuncu sözü vermiştik. Nokta transferler yapacağız. Sırada 3 isim daha var. Çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Medyada yer alan transferler için net konuşan Rıdvan Şen, şöyle devam etti:

"Biz geldiğimizde söylemiştik. Resmi sitemizin dışında yazılar hiçbir isim doğru değil. 1-2 gün içersinde hepsi netleşir. Siyahi savunma oyuncusu Taiwo, bugün Nijerya'ya gidecek. Salı günü ise, Bursaspor'un Seefeld'deki kampına dahil olarak, takımla birlikte çalışmalara başlayacak." - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Taiwo: Bursa'ya Şampiyonluk İçin Geldim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement