Tki Tavşanlı Linyitspor- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Tki Tavşanlı Linyitspor- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

PTT 1.Ligde mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor kendi evinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Sporla karşılaştı.

02.12.2012 17:59

PTT 1. Ligde mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyit spor kendi evinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Sporla karşılaştı. Karşılaşma Linyitspor'un 85. dakikada attığı golle 1-0 sona erdi.

Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik direktörü Arif Peçenek, bütün oyuncularını tebrik ettiğini söyledi.

Oyuncularının ilk yarıda üstün bir futbol sergilediklerini, kazanılan 3 puanı işin başlangıcı olarak gördüğünü kaydeden Peçenek; "Oyunun ikinci yarısı tamamen Gaziantep Belediyespor'un inisiyatifine geçti. Maça genel baktığımızda kaçırdığımız bir penaltı var, kırmızı kartımız var, attığımız bir gol var. Oyunu n her dakikasında bir alın teri var. Başta ikinci kaptanımız Mehmet Besler'e ve bütün oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. Çünkü oyunun her bölümünde oyuna müdahale ettiler. Metin çok iyi bir frikik çıkardı, Bilal topu çizgiden çıkardı. Bunlar bizim adımıza önemliydi. Bunları şans faktörü içinde alabilir. Ama bir gerçeği unutmamak lazım. Bu oyuncular artık kazanmayı istiyorlar. Kazanmak için de savaşmak gerektiğini bugün sahada gösterdiler. Kazanmış olduğumuz bu üç puan bizim için işin başlangıcı olarak görüyorum. Biz bir şeye başladık, bunu gerçekleştireceğiz. Benim tek isteğim Tavşanlı Linyit spor olarak bize her kesimin gerekli desteği vermesidir. Biz bu maçı hep kazanmak istiyorduk. Hafta içi bunu her gün oyuncularıma hatırlattım. Oyuncularım gerekli mücadeleyi verdim. Hepsini ayrı ayrı kutluyorum" dedi.

Oyunun ilk yarısında istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını, ancak ikinci yarıda çok sayıda pozisyona girdiklerini ve değerlendiremediklerini anlatan Gaziantep Büyük Şehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şahan da karşılaşmayı değerlendirdi. Şahan değerlendirmesinde şunları söyledi; "Rakibimiz 10 kişi kaldığı anda golde daha fazla ihtiyacı olan ve gole daha yakın takım biz olmamıza rağmen yapılan zincirleme hatalar sonrasında kalemizde gol gördük ve maçı kaybettik. Söyleyecek tek şey, Tavşanlı Linyit takımını inkar etmemekle beraber kendi kendimizi yendik diyebilirim" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tki Tavşanlı Linyitspor- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement