TÜFAD 2. Olgunlar Futbol Turnuvası - - Son Dakika
Spor

TÜFAD 2. Olgunlar Futbol Turnuvası -

TÜFAD 2. Olgunlar Futbol Turnuvası -

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğinin (TÜFAD) 50. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 2. Olgunlar Futbol Turnuvası'nda, Ankara takımı birinci oldu.

10.04.2014 00:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğinin (TÜFAD) 50. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 2. Olgunlar Futbol Turnuvası'nda, Ankara takımı birinci oldu.

Bu yıl "Şöhretler buluşuyor" sloganıyla düzenlenen ve 20 takımın katıldığı turnuvanın final maçı, Sueno Otel'in sahasında Ankara ile Kayseri takımları arasında oynandı.

Ankara takımı, karşılaşmadan 5-2 galip ayrılarak şampiyonluğu kazandı. Kayseri ikinci, Batman üçüncü ve Bursa takımı da dördüncü oldu.

Turnuvada ayrıca, penaltı yarışlarında Bursa takımı ve hedeften top geçirme yarışlarında Kırıkkale takımından Hamza Eviş birinciliği elde etti.

En centilmen oyuncu Zonguldak takımından Ahmet Birdal oldu. Gol krallığını ise Diyarbakır takımından Şirin Talva kazandı.

Final maçının ardından dereceye giren takım ve sporculara, kupa ve madalyalarını TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, teknik direktörler Özkan Sümer, Metin Türel, Tınaz Tırpan ve Fethi Demircan verdi.

Turnuvaya sponsor olan firmalara da teşekkür plaketi verildi.

-"Futbol adamlarını buluşturmanın mutluluğunu yaşadık"

İsmail Dilber, törenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 50. yıl etkinlikleri kapsamında bu yıl ikincisini düzenledikleri turnuvanın iyi geçtiğini söyledi.

Turnuvaya 55 şubeden, 20 takımın katıldığını belirten Dilber, " Antalya'da futbol adamlarını buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Bu yıl turnuva kapsamında Manavgat Belediyesi sponsorluğunda Şöhretler Karması maçı yaptık. Güzel bir organizasyon oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor TÜFAD 2. Olgunlar Futbol Turnuvası - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement