Türk Vatandaşı Basketbolcu Ali Karadeniz, ABD'de Ölü Bulundu - Son Dakika
Spor

Türk Vatandaşı Basketbolcu Ali Karadeniz, ABD'de Ölü Bulundu

Türk Vatandaşı Basketbolcu Ali Karadeniz, ABD\'de Ölü Bulundu

Bir dönem Türkiye'de de forma giyen, ABD asıllı Türk vatandaşı basketbolcu Michael Wright (Ali Karadeniz), ABD'de çöp poşetinin içinde ölü bulundu.

11.11.2015 20:08  Güncelleme: 20:10

Bir dönem Türkiye'de basketbol oynayan ve Türk pasaportu alan Michael Wright'ın(Ali Karadeniz) Amerika'da yaşamını yitirdiği iddia edildi. Çeşitli kaynaklardan elde edinilen bilgilere göre 35 yaşındaki basketbolcunun New York'ta ölü bulundu.

TÜRK VATANDAŞLIĞI ALMIŞTI

Sporx'in haberine göre; 2001 yılında New York Knicks tarafından draft edilen ancak NBA'de oynama şansını bir türlü yakalayamayan Wright, Türkiye Basketbol Ligi'nde Beşiktaş, Türk Telekom, Trabzon ve Mersin BŞB gibi takımlarda forma giymiş ve Türk vatandaşlığı alarak ismini Ali Karadeniz olarak değiştirmişti. Wright son olarak geçen sezon Fransa'nın Cholet Basket takımında oynamıştı.

POLİS ARAŞTIRMASINI SÜRDÜRÜYOR

ABD basınında yer alan bir haberde Brooklyn bölgesinde park edilmiş bir cipin bagajında bulunan çöp poşetlerinde bulunan bir cesedin Michael Wright'a ait olabileceği belirtildi. Polisin konuyla ilgili soruşturması sürüyor.


Son Dakika Spor Türk Vatandaşı Basketbolcu Ali Karadeniz, ABD'de Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Mehmet: hdp kapatılmalı 66 15 Yanıtla
  • kürdi: silvan mazlum şehid tc.zalimyeri leza güle güle baybay? 4 52 Yanıtla
  • Küçük Hüsamettin: keko yuvası zaten izmir..normal zaten erkek değiller etekli hainleri 27 21 Yanıtla
  • Sanane: Arabasının arka koltuğunda bulunmuş , üstüne çöp poşetleri yığmışlar , tercümana ihtiyacınız varsa hazırım 42 2 Yanıtla
  • Cl: Haber yanlış arabada bulundu 24 3 Yanıtla

Advertisement