Türkiye Basketbol 2. Ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye Basketbol 2. Ligi

Türkiye Basketbol 2. Ligi

Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde (TBL2) mücadele eden Uşak Üniversitesi sahasında Trabzonspor Basketbol Takımını 79-64 mağlup etti.

15.04.2013 01:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde (TBL2) mücadele eden Uşak Üniversitesi sahasında Trabzonspor Basketbol Takımını 79-64 mağlup etti.

Uşak Üniversitesi Basketbol takımı Atatürk Spor Salonu'nda karşılaştığı Trabzonspor Basketbol takımını maç boyunca öne geçme fırsatı vermedi. Uşaklı basketbol severlerin yoğun ilgi gösterdiği maça iyi başlayan ev sahibi ekip ilk periyodu 21-18 önde tamamladı. Konuk ekip ikinci periyotta El Amin'in bulduğu üçlüklerle maça tutunmaya çalışırken devre 39-33 Uşak Üniversitesi'nin üstünlüğü ile tamamlandı. Çekişmeli oyun üçüncü periyotta da devam etti. Trabzon ekibi El Amin'in art arda bulduğu sayılarla bir ara eşitliği sağlasa da ev sahibi Uşak üçüncü periyotu da 56-50 önde tamamlamayı başardı.

Karşılaşmanın son çeyreğine etkili başlayan Trabzon ekibi galibiyet için art arda üçlükler denedi ancak ev sahibi Uşak, pota altındaki başarılı oyununu bulduğu sayılarla süsleyerek rakibini bu fırsatı vermedi. Karşılaşma Uşak Üniversitesi'nin 79-64 galibiyeti ile sonuçlandı. Maç sonrası oyuncular galibiyet sevincini taraftarlarla kutladı.

Karşılaşmayı Vali Mehmet Ufuk Erden ve eşi Yeşim Erden, Uşaklı olan Merkez Bankası Eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Başdanışmanı Durmuş Yılmaz, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet de izledi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Basketbol 2. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement