Türkiye-Porto Riko Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Türkiye-Porto Riko Maçının Ardından

Türkiye-Porto Riko Maçının Ardından

Olimpiyatlar yolunda Ankara'daki ilk maçına çıkan A Milli Kadın Basketbol Takımı, Porto Riko'yu 65-53 yenerek FIBA Kadınlar Olimpiyat Elemeleri'ne iyi bir başlangıç yaptı.

25.06.2012 22:30

Olimpiyatlar yolunda Ankara'daki ilk maçına çıkan A Milli Kadın Basketbol Takımı, Porto Riko'yu 65-53 yenerek FIBA Kadınlar Olimpiyat Elemeleri'ne iyi bir başlangıç yaptı. A Milli Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, "Ne olursa olsun kazanmamız önemliydi" dedi.

FIBA Kadınlar Olimpiyat Elemeleri'nde A Grubu'ndaki ilk maçına çıkan Potanın Perileri, Porto Riko'yu 53-65 yenerek Londra yolundaki ilk galibiyetini aldı. A Milli Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Yıldızoğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Maça iyi başladık. Ancak rakibimiz bire birlerde etkili bir takım. Onlara önlem almıştık. Ne zaman savunmada gevşesek, iyi değerlendirip sayı buldular. Nevriye'de maç içerisinde faul sorunu yaşadık. Buna rağmen ne olursa olsun kazanmamız önemliydi. Takımın gösterdiği efor önemliydi. Kısa takımlara karşı sorun yaşıyorduk. Ama sıkı savunma yaparak bu durumu çözdük. Daha kolay sayılar bulabilirdik. Artık Japonya ile oynayacağımız maça bakacağız" şeklinde konuştu.

Yıldız oyuncu Tuğçe Canıtez ise "Çok iyi bir maç oldu. Porto Riko gerçekten iyi bir takım ama maça iyi başlayan taraf biz olduk. Bir ara farkı kapatmalarına rağmen farkı koruyup maçı kazandık" dedi.

A Milliler Bayan Basketbol Takımı yarın saat: 19.00'da oynayacağı Japonya maçından da galip ayrilirsa, grubunu lider tamamlayacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye-Porto Riko Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement