Gökhan Zan ve Ünal Karaman, İYİ Parti'den milletvekili adayı oldu - Son Dakika
Spor

Gökhan Zan ve Ünal Karaman, İYİ Parti'den milletvekili adayı oldu

İYİ Parti, 28. dönem milletvekilleri aday listesini YSK'ya teslim etti. Teknik Direktör Ünal Karaman Konya'dan 1. sıra, eski milli futbolcu Gökhan Zan Hatay 2. sıradan aday gösterildi.

09.04.2023 15:41  Güncelleme: 16:11

Siyasette sıcak saatler yaşanıyor. İYİ Parti, milletvekili listesini YSK'ya teslim etti. Aday olacak isimler belli oldu.

ÜNAL KARAMAN KONYA'DAN, GÖKHAN ZAN HATAY'DAN

Futbol dünyasının ünlü isimleri Ünal Karaman ve Gökhan Zan, İYİ Parti'den milletvekili adayı oldu. Ünal Karaman Konya'dan, Gökhan Zan ise Hatay 2. sıra aday olarak açıklandı.

Ünal Karaman ve Gökhan Zan, İYİ Parti'den milletvekili adayı oldu

PARTİ ROZETİNİ AKŞENER TAKTI

Ünal Karaman ve Gökhan Zan'a parti rozetini İYİ Parti'nin Grup Toplantısı sırasında Genel Başkan Meral Akşener takmıştı.

Ünal Karaman ve Gökhan Zan, İYİ Parti'den milletvekili adayı oldu

"ŞAHSİ MESELEM"

Gökhan Zan törende, "Hatay bize Ata'mızın armağanıdır. Mustafa Kemal'in de dediği gibi; Hatay benim şahsi meselemdir" açıklamasını yapmıştı.

"ŞİMDİ ZAMANIYDI"

Ünal Karaman ise "Saffet Sancaklı ile takım arkadaşlığı yaptık. Alpay Özalan da milli takımlarda talebem oldu. Burada arkadaşlarımın iyilerini ve kötülerini söylemek bana yakışmaz. Onlar benim arkadaşlarım, dostlarım. Eminim ki kendi güçlerince ülkeye hizmet etmeye çalıştılar. Ama çok güçlü bir Ünal Karaman Meclis'te olacak. O gücü zaten vakti zamanı geldiğinde hissedeceksiniz Mevcut duruma baktığımda da benim için en uygun olanının Genel Başkanımız Meral Akşener'in başında bulunduğu İYİ Parti olduğunu düşündüm ve siyasete bu şekilde atıldım" açıklamasını yapmıştı.

Gökhan Zan ve Ünal Karaman, İYİ Parti\'den milletvekili adayı oldu

Son Dakika Spor Gökhan Zan ve Ünal Karaman, İYİ Parti'den milletvekili adayı oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Resul_aski Nihat: Recep tayyip Erdogan karsisinda kazanamayacaksiniz ne yapsalar bos 93 74 Yanıtla
  • Fırat Duran: Ya liyakat deyip te partiye kimleri alıyorlar arkadaş. Ünlü diye, tiktokta en çok takipçisi var diye millet vekili yapıyorsunuz milleti. 56 29 Yanıtla
  • sait acar: Ünal Trabzon'dan aday olsaydın.Konya'da kaç günün geçti de hemen gelip ilk sırayı alıverdin.oy vermek için çok, hemde çok düşüneceğim. 31 33 Yanıtla
  • Eski Tüfek.: Renkli bir seçim olucak ,tüm adaylara başarılar ,halk ne derse o olur (.) 39 13 Yanıtla
  • Erhan Yılmaz: Gökhan Zan kimmiş depremde kendi reklamını yaptı bunların vekilleri de aynı tribüne oynuyorlar iş yapma gibi niyetleri yok belli 3 2 Yanıtla

Advertisement