Tüm Türkiye'nin katılacağı yardım yayını yapılacak! - Son Dakika
Teknoloji

Tüm Türkiye'nin katılacağı yardım yayını yapılacak!

Tüm Türkiye\'nin katılacağı yardım yayını yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yaptığı açıklamada 8 kanalın katılacağı Türkiye Tek Yürek yayınını açıkladı. İşte detayları...

14.02.2023 23:24

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem hepimizi derinden sarstı. Arama kurtarma çalışmaları halen devam ederken ülkemizde büyük bir seferberlik başladı. Buna bağlı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan 8 ayrı kanaldan aynı anda yapılacak olan yardım yayınını açıkladı. İşte detaylar….

Türkiye Tek Yürek yardım yayını yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün yaptığı açıklamasında tüm Türkiye'nin katılım sağlayacağı yardım yayınını açıkladı. Öyle ki yayın, 8 kanaldan aynı anda yapılacak ve depremden etkilenen vatandaşlar için yardım toplanacak. Bu kanalların arasında Star TV, ATV, Kanal D, Show TV, TV8, FOX, TRT ve Kanal 7 bulunuyor. Yayın, 15 Şubat Çarşamba günü saat 20.00'de yapılacak.

Asrın felaketiyle tek yürek mücadele ettiğimiz bu zor günlerde, Türkiye'nin en çok izlenen sekiz TV kanalı yardım seferberliğine katkı için bir araya geliyor, toplanan bağışlar AFAD ve Türk Kızılay'a aktarılıyor.#TürkiyeTekYürek ortak yayını 15 Şubat Çarşamba 20.00'de TRT 1'de. pic.twitter.com/GgPOHuR3cu

— Zahid SOBACI (@zahidsobaci) February 11, 2023

Ayrıca sunucu kadrosunda pek çok tanıdık isim bulunuyor. Sunuculuk kısmını üstlenen isimler Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şikel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz şeklinde. Toplanan bağışlar ise AFAD ve Türk Kızılay'ına bağışlanacak. Ayrıca sürece Azerbaycan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti de dahil olacak.

Cumhurbaşkanı, hayatını kaybeden depremzede yakınları için yardım açıkladı

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Tüm Türkiye'nin katılacağı yardım yayını yapılacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement