Alanya'da Turistler Ekim Ayında Denizin Keyfini Çıkardı - Son Dakika
Turizm

Alanya'da Turistler Ekim Ayında Denizin Keyfini Çıkardı

Alanya\'da Turistler Ekim Ayında Denizin Keyfini Çıkardı

Antalya'nın Alanya ilçesinde yerli ve yabancı turistler hava sıcaklığının 29 dereceyi bulmasıyla Galipdere Plajı'nı doldurdu. Yabancı ve yerli turistler daha çok güneşlenmeyi tercih ederken, çocuklar denizde yüzdü.

22.10.2023 16:51  Güncelleme: 16:57

Antalya'nın Alanya ilçesinde yerli ve yabancı turistler hava sıcaklığının 29 dereceyi bulmasıyla Galipdere Plajı'nı doldurdu. Yabancı ve yerli turistler daha çok güneşlenmeyi tercih ederken, çocuklar denizde yüzdü.

Ülke genelinde hava sıcaklığında düşüşler yaşanmasına rağmen sıcaklığın 28-29 derecelerde seyrettiği Antalya'nın Alanya ilçesinde, ekim ayının son günlerinde turistlerin deniz keyfi devam etti. Güneşli havayı fırsat bilenler, ilçe merkezinde bulunan Galipdere Plajı'nda deniz ve güneşin tadını çıkardı. Yabancı ve yerli turistler daha çok güneşlenmeyi tercih ederken, çocuklar denizde yüzdü.

"Deniz daha güzel ve daha temiz"

Sıcak havayı değerlendirdiğini belirten Salih Girgin, "Ekim aylarının sonunda denize geldik. Çok güzel. Buraya çocukların yanına tatile geldim. Ekim ayında çok güzel denizi, berrak denizi, temiz denizi var. Hava da çok güzel. Sanki deniz sonbahar mevsimi değil. Turizm bu yıl çok iyi geçti. Ben de Ereğli'den geldim. Buraya son kez denize girelim diye geldim" dedi.

"4 mevsimi bir arada yaşıyoruz"

Ekim ayında tatilin keyfini çıkardıklarını söyleyen Şefika Bülbül Demir ise, "Denize geliyoruz, denizin şifasını alıyoruz. Türkiye yeryüzünde harika bir ülke. Gezdiğimiz ülkeler arasında dünya milletleri arasında gerçekten onların hayran kaldığı kadar var. Bizim de memleketimize aşık olduğumuz aşikar. Aşığımız memleketimize. 4 mevsimi bir arada yaşıyoruz. Ege'si başka güzel Karadeniz'i başka güzel. Buraya Ukrayna'dan gelenler, Rusya'dan gelenler, diğer ülkelerden gelenler yaza hasret, güneşe hasret. Onlar da buraya geliyorlar. Burası güneşinden, denizinden, otellerinden istifade edebileceğiniz harika bir şehir" ifadelerini kullandı.

Ekim ayında denize girmenin güzel olduğunu vurgulayan Mehmet Demir de diğer şehirlerde denize girmenin mümkün olmadığını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Turizm Alanya'da Turistler Ekim Ayında Denizin Keyfini Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement