İzmir'de jandarmadan trafik güvenliği eğitimi - Son Dakika
Yaşam

İzmir'de jandarmadan trafik güvenliği eğitimi

İzmir'in Çiğli, Menderes, Menemen ve Torbalı ilçelerinde Jandarma Trafik Timleri tarafından trafik güvenliği eğitimi verildi. Eğitimler, Jandarma Mobil Trafik Eğitim Tırı ve Emniyet Kemeri Simülasyon Aracı eşliğinde gerçekleştirildi.

09.10.2023 13:26  Güncelleme: 13:33

İzmir'de jandarmadan trafik güvenliği eğitimi

İZMİR - Jandarma Mobil Trafik Eğitim Tırı ve Emniyet Kemeri Simülasyon aracı eşliğinde, İzmir'in Çiğli, Menderes, Menemen ve Torbalı ilçelerinde, başta öğrenciler olmak üzere diğer yol kullanıcılarına Jandarma Trafik Timleri tarafından trafik güvenliği eğitimi verildi.

2021-2030 yılları arasında trafik kazalarından kaynaklı can kayıplarının yüzde 50 oranında azaltılmasını hedefleyen "2021-2030 Karayolları Trafik Güvenliği Strateji Belgesi" ve "2021-2023 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı" çerçevesinde Jandarma Genel Komutanlığınca Ankara'dan görevlendirilen Jandarma Mobil Trafik Eğitim Tırı ve Emniyet Kemeri Simülasyon Aracı eşliğinde İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Çiğli, Menderes, Menemen ve Torbalı ilçelerinde başta okullarda eğitim gören öğrenciler olmak üzere diğer yol kullanıcılarına Jandarma Trafik Timleri tarafından teorik ve uygulamalı trafik güvenliği eğitimleri verildi.

Ayrıca, eğitim faaliyetleri esnasında öğrencilere boyama kitapları dağıtıldı. Bu ve benzeri faaliyetlerin önümüzdeki günlerde de aralıksız şekilde sürdürüleceği öğrenildi.

İzmir\'de jandarmadan trafik güvenliği eğitimi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam İzmir'de jandarmadan trafik güvenliği eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement