Malatya'da depremzedelere bilgilendirme faaliyetleri başladı - Son Dakika
Yaşam

Malatya'da depremzedelere bilgilendirme faaliyetleri başladı

Malatya\'da depremzedelere bilgilendirme faaliyetleri başladı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da, Battalgazi, Yeşilyurt, Akçadağ ve Doğanşehir ilçelerinde oluşturulan 'Yapım ve Dönüşüm Ofisleri'nde depremzedeler, 'Yerinde Dönüşüm Projesi' hakkında detaylı bilgi alabiliyor. Ofislerde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ilgili ilçe belediyesi, GEDAŞ ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden personeller görev yapıyor. Depremzedeler, e-Devlet üzerinden başvuru yapabilir ve ALO 181'den bilgi alabilirler.

18.07.2023 16:31

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da, "Yapım ve Dönüşüm Ofisleri"nde bilgilendirme faaliyetlerine başlandı.

Malatya'nın Battalgazi, Yeşilyurt, Akçadağ ve Doğanşehir ilçelerinde oluşturulan ofislerde depremzedeler "Yerinde Dönüşüm Projesine" ilişkin detaylı bilgi alabiliyor.

Her ofiste alanında uzman Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ilgili ilçe belediyesi, Gayrimenkul Değerleme AŞ (GEDAŞ) ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden personeller görev yapıyor.

Depremzedeler, "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne e-Devlet üzerinden başvurabiliyor ve ALO 181'den bilgi alabiliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Malatya'da depremzedelere bilgilendirme faaliyetleri başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement