7. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivalinde 5. Gün Dolu Dolu Geeçti - Son Dakika
Yerel

7. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivalinde 5. Gün Dolu Dolu Geeçti

7. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivalinde 5. Gün Dolu Dolu Geeçti

Edebiyat Festivali’nin 5. günü; Psikolog Yazar Ahmet Tuncel Altınköprü’nün “Başarı Odaklı Olmak, Sorun Çözmek ve Takım Ruhu” adlı konferansıyla başladı.

31.03.2016 08:24

Edebiyat Festivali'nin 5. günü; Psikolog Yazar Ahmet Tuncel Altınköprü'nün "Başarı Odaklı Olmak, Sorun Çözmek ve Takım Ruhu" adlı konferansıyla başladı.

Altınköprü öğrenci ve vatandaşlara; değerler eğitimi ve takım ruhu üzerine bir konferans verdi. Öğrencilere okutulması gereken kitaplarla ilgili önerilerde bulunan Altınköprü programını soru cevap bölümüyle sonlandırdı.

7. Kültür Sanat ve Edebiyat festivali için Nazilli'ye gelen Oyuncu- Yönetmen Görkem Yelten Program öncesi Esenköy Mahallesine giderek Esenköy Okulunu ziyaret etti. Ödüllü dizi ve sinema oyuncusu ve yazar Görkem Yelten öğrenciler ile sohbet ederek bütün öğrencilere kendi yazdığı çocuk kitaplarını hediye etti. Hediye ettiği tüm kitaplara kendi imzasını atan Yelten " başarıyı yakalamak istiyorsanız hepinizden tek istediğim şey bol bol kitap okumanız. Okumak başarının anahtarıdır" dedi.

7. Kültür Sanat ve Edebiyat festivali'nin 5. Gün konuğu, akşam programının ikinci bölümünde Nazillili olmaktan gurur duyan Sanatçı, Yazar, Yönetmen Görkem Yeltan "Birlikte Bir Hikaye Yazıyoruz" adlı eğlenceli konferansıyla Nazillili sevenleriyle buluştu. İnteraktif şekilde gelişen konferansa çok sayıda çocuk seyirci de katıldı. Yeltan'ın ailesi ve akrabalarının da katıldığı konferans alkışlar ve kahkahalar içinde geçti. Nazilli'den nasıl oyuncu çıktığını anlatan Yeltan, program sonunda uzun süre sevenleriyle fotoğraf çektirdi. Yeltan'a çiçeğini kendisini yetiştiren öğretmeni Tülay Akkaya'dan aldı.

GİRİŞİMCİLİK VE İNAVOSYON ZİRVESİ

Programın son ve en uzun bölümünü; Girişimcilik ve İnavosyon Zirvesiydi. Zirve nedeniyle Tiyatro Salonunda oturacak yer kalmazken, çoğunluğu üniversite öğrencisinden oluşan seyirci kitlesi salona sığmadı. Zirvede; Seri Girişimci Hulusi Berik ve ODTÜ Teknokent Genel müdür Yardımcısı Ufuk Batum Küresel Ekonomi, Dünya'da yatırımcılık ve gelişimi üzerine uzun soluklu bir konferans verdi. Program Yatırımcı –Girişimci Alphan Manas'ın keyifli ve komik barkovizyon sunumu ile sonlandı. Program sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikası verildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 7. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivalinde 5. Gün Dolu Dolu Geeçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement