AK Parti Heyeti Yavuzeli İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Heyeti Yavuzeli İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Heyeti Yavuzeli İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı için Yavuzeli ilçesine gitti.

27.09.2015 16:30

AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı için Yavuzeli ilçesine gitti.

Bayramlaşma programı AK Parti Yavuzeli İlçe Başkanlığında saat 09.30'da gerçekleştirildi. Programa; Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep milletvekili adayları Ahmet Uzer, Canan Candemir Çelik, Abdullah Nejat Koçer, Abdulkadir Yüksel, Mehmet Erdoğan, Muhammed Hakan Tanrıöver, Selami Yetkinşekerci AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Bağcı, ilçe yönetimi ve partililer katıldı.

Bayramlaşma programında açılış konuşmasını AK Parti Yavuzeli İlçe Başkanı Mustafa Bağcı yaptı. Bağcı konuşmasında, "Rabbim bu güzel bayramları birlik beraberlik içerisinde geçirmeyi nasip etsin" dedi.

AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ise yaptığı konuşmada, Gaziantep milletvekilli adaylarını tek tek tanıtarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Gaziantep milletvekili adayı Mehmet Erdoğan, Ahmet Uzer ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu da konuşmalarında, birlik ve beraberlik mesajları vererek 1 Kasım seçiminde bir kez daha AK Partiyi iktidar yapacaklarını söyledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Heyeti Yavuzeli İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement