AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru Kadın Girişimciler ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru Kadın Girişimciler ile Bir Araya Geldi

AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru Kadın Girişimciler ile Bir Araya Geldi

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler Kurulu ile kahvaltı programında bir araya geldi.

20.02.2013 17:08

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler Kurulu ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Sivas TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Derya Karataş programda yaptığı konuşmada kahvaltı programında bir araya geldikleri belirterek "Hem Sivas il teşkilatında hem de parti dışında kadınlara her zaman değer veren AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, Kadınların siyasette başarılı olması için yardımcı olduğunu gözlemliyoruz. Bunun için TSO Kadın Girişimciler Kurulu olarak kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Kadınların ticaret hayatında aktif rol almalarının kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen İl Başkanı Burhanettin Kuru ise, "Bu manada da Ticaret ve Sanayi Odası'nın kadın girişimciler kurulunu çok başarılı buluyoruz. Bu çalışmalarının devamını özellikle arzu ediyoruz" diye konuştu.

Kadın kollarımızı çalışmalarında özellikle destekliyoruz diyen İl Başkanı Burhanettin Kuru, "Sivas'taki bütün bayanlarda da siyasi hayatta aktif rol almalarını bekliyor ve istiyoruz. Sadece bizim desteklerimizle bayanlarımızı aktif hale getirmemiz mümkün değil. Kadınların da bu konuda istekli olmaları ve istekli olmalarını hissettirmeleri, bu konuda çalışma yapmaları önemli. AK Parti olarak büyüyelim, yenilenelim bunu yaparken de kadınlarımızla yapalım" ifadelerini kullandı.

Kahvaltı programına AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, Sivas TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Derya Karataş ile yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Sivas İl Teşkilatından kadın yöneticiler katıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru Kadın Girişimciler ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement