Tanju Özcan'ın yattaki eğlence fotoğrafında adı geçen kadın ifade verdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tanju Özcan'ın yattaki eğlence fotoğrafında adı geçen kadın ifade verdi

Tanju Özcan\'ın yattaki eğlence fotoğrafında adı geçen kadın ifade verdi
25.04.2026 12:10

"Hepinize yeterim" şeklinde mesajları ifşa olan Tanju Özcan'ın yatta iki kadınla çekilen fotoğrafta yer aldığı iddia edilen Öznur Çağalı ifadeye çağırıldı. Çağalı, söz konusu fotoğraftaki kişinin kendisi olmadığını belirtip iddialarla bağlantısının bulunmadığını ve bahsi geçen kadınları tanımadığını söyledi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın İstanbul Ataköy Marina’da bir yatta, biri sarışın diğeri esmer iki kadınla eğlendiği görüntülerin ortaya çıkması gündeme bomba gibi düşmüştü. Görüntülerdeki kadının Tanju Özcan'ın yasak aşk ve şantaj skandalında adı geçen Öznur Çağalı olduğu iddia edilmişti. Görüntüler üzerine Bolu Emniyet Müdürlüğü'nün Çağalı'nın ifadeye çağırdığı ortaya çıktı. 

BELEDİYEDE ÇALIŞIYORMUŞ

İfadesinde Bolu Belediyesine taşeron olarak hizmet veren bir şirkette "çağrı merkezi görevlisi" olarak işe alındığını ancak kendisinin Bolu Belediyesi Başkanlık katında bulunan danışma bölümünde görevlendirildiğini söyleyen Öznur Çağalı görevinin gelen misafirleri karşılamak ve vatandaşları gideceği bölüme yönlendirmek olduğunu söyledi. Tanju Özcan ile bir araya geldikleri zamanda kendisiyle iş ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşımı yapmadığını belirten Çağalı, rüşvet ve irtikap soruşturması kapsamında herhangi bir bilgiye de sahip olmadığını söyledi. Öznur Çağalı ayrıca işten ayrılmak için fesih işlemlerini birkaç gün önce başlattığını bildirdi. 

Tanju Özcan'ın yattaki eğlence fotoğrafında adı geçen kadın ifade verdi

"FOTOĞRAFTAKİ BEN DEĞİLİM"

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü’nde ifade veren Çağalı, sosyal medyada kendisiymiş gibi gösterilen sarışın kadına ilişkin iddiaları kesin bir dille yalanladı. Öznur Çağalı'nın'nın ifadesinde; fotoğrafın ne zaman çekildiği ve fotoğrafta yer alan kadınların kim olduğu hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadığını, fotoğraftakilerden Tanju Özcan dışındaki tanımadığını söylediği öğrenildi. Ailesi ve çevresinden çok tepki aldığını ifade eden Çağalı, fotoğrafa dikkatli bakıldığında Tanju Özcan'ın şimdiki halinden daha genç olduğunu ve fotoğrafın çok eski tarihe ait olduğunun anlaşılacağını söyledi. Çağalı'nın fotoğraftaki kişinin kendisinin olmadığını söylemesinin ardından "Peki, o halde kim?" sorusu akıllara geldi. 

Tanju Özcan'ın yattaki eğlence fotoğrafında adı geçen kadın ifade verdi

MESAJLARI İFŞA OLMUŞTU

Tanju Özcan'ın Öznur Çağalı'ya gönderdiği iddia edilen "Hepinize yeterim. Sadettin Saran benim abim" şeklindeki mesajları ifşa olmuştu. Ayrıca kadının eski erkek arkadaşının Tanju Özcan'a şantaj yaptığını, Tanju Özcan'ın da elindeki kayıtlarla Çağalı'ya baskı yapıp şantajda bulunduğu iddiası da gündem de yer almıştı. 

Son Dakika Güncel Tanju Özcan'ın yattaki eğlence fotoğrafında adı geçen kadın ifade verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Mert kursun Mert kursun :
    herşey çok güzel olacak derken koyun kendi bacagını tutmuş asılıyor hepsi aynı mantık 24 9 Yanıtla
  • osman şahin osman şahin:
    Vay alemci Tanju vay sen neymişsin 26 7 Yanıtla
  • Premium Ağustos Premium Ağustos:
    Yazık ya lafa gelince mangalda kül bırakmayan yaratıklara bak. Bunların memleket dışına sürülmesi gerekiyor 7 1 Yanıtla
  • Ali Kublay Ali Kublay:
    Bunların iktidar olduğunu düşünmek bile istemiyorum Allah melletimizi korumus 6 1 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement