AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı'nda Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı'nda Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı\'nda Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı 41.daraltışmış danışma meclisini gerçekleştirdi.

11.10.2012 17:15

AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı 41.daraltışmış danışma meclisini gerçekleştirdi. Karamürsel Belediye Kültür Sitesinde bulunan Sinema Salonunda gerçekleştirilen toplantı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.Toplantıya Karamürsel İlçe Teşkilatı, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın yanı sıra, Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Kadın Kolları başkanı Oya Tuncel, Gençlik Kolları, Gölcük, Derince ve Körfez ilçe başkanları ile yöneticileri katıldı.

AK Parti İl Başkanı Mahmut

Civelek ise genel kongreden güçlenerek çıktıklarını açıklayarak "Başbakanımızın ifade ettiği gibi biz büyük bir medeniyetin takipçisi ve Osmanlı bakiyesiyiz. Atatürk, Menderes ve Özal'dan aldığımız mirası taşıyoruz. Bizim Hedefimiz 2071'dir. Bazı gazetelerde başkan adaylarımızla alakalı açıklamalar yapılarak aramıza nifak tohumları sokmaya çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Bunun zamanı gelmemiştir, biz de zamanı gelmeden kimse adaylığını açıklamaz" dedi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yaptığı konuşmada "Siyasi geçmişi olanlar bilir ki Türkiye'de 2012 iktidarının temelleri 89 seçimleriyle atıldı. 89 seçimleriyle o günlü Refah partisinin Türkiye çapında belediyeleri kazanması, 1994 yılında sayın başbakanımızın İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanı olması, 2001 yılında parti kurması ve 2002'de Türkiye'nin tek başına iktidarı olması yolunu açtı. Bunu bu gün bir çok otorite kabul ediyor ki, bugün bu kadar kuvvetli bir eğer iktidar Türkiye'de varsa, bu iktidarın temelleri yerel yönetimlerden geçen tecrübeler ve yerel yönetimlerde gösterilen başarılar ve akabinde gelen 2004 seçimleriyle beraber Türkiye genelinde AK Partili belediyelerin gerçekten hizmet odaklı çalışmasıdır. Bu çalışma 2007 seçimlerinde Ak Partinin artan oylarının göstergesi olmuştur. Eğer belediyeler, yerel yönetimler hata yaparlarsa direk olarak partiyi etkileyebilirler. Ama belediyelere hata yaptırmayacak, hatayı minimum seviyeye indireceklerde teşkilatlardır. Sizler bizim gözümüz, kulağımızsınız" dedi.

İlçe yöneticilerinin kısıtlı imkanlarla gönüllü ve fedakarca çalışmalar yaptığını açıklayan Başkan Yıldırım "Karamürsel'de siyasi yapının ve belediyeciliğin almasın gereken bütün kararlarda ortak ve hemfikir yaklaşımlarından dolayı ilçe İlçe Başkanımız Ahmet Türkel, ilçe yöneticileri, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızın bana gösterdiği yakınlıktan dolayı huzurlarınızda teşekkür ederim" dedi.

Konuşmaların ardından Yalakdere, Dereköy, Tabakahne, Kayacık, Hacımehmet, Hacıömerağa, Sarıkum mahalle başkanlarına yetki belgeleri verildi.

Toplantıya Karamürsel İlçe Teşkilatı, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın yanı sıra, Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Kadın Kolları başkanı Oya Tuncel, Gençlik Kolları, Gölcük, Derince ve Körfez ilçe başkanları ile yöneticileri katıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı'nda Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement