AK Parti'li Kadınlardan Aşure ve Kan Bağışı Etkinliği - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Kadınlardan Aşure ve Kan Bağışı Etkinliği

AK Parti\'li Kadınlardan Aşure ve Kan Bağışı Etkinliği

AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanlığı, aşure ve kan bağışı etkinliği düzenledi.

20.11.2014 14:18

AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanlığı, aşure ve kan bağışı etkinliği düzenledi.

Emekliler Parkı'ndaki etkinliğe, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ile Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın ve vatandaşlar katıldı.

Ay yıldızla süslenmiş aşure kazanının önünde açıklamalarda bulunan Tüfenkci, Muharrem'i tarihte acı tecrübelerin yaşandığı ve ders alınması gereken bir ay olarak gördüklerini söyledi.

AK Parti'nin çözüm sürecini ortaya koyan ve bunu neredeyse tek başına götürmeye çalışan, "tek bayrak, tek vatan, tek millet" şartını koyarak yoluna devam eden bir parti olduğunu belirten Tüfenkci, Türkiye'deki farklı renklerin bir arada huzur içinde yaşayacağı bir ülke arzu ettiklerini, bunun çimentosunun da AK Parti misyonu olduğunu dile getirdi.

Tüfenkci, kardeşlik zemininde siyaset yapmaya devam edeceklerini vurguladı.

Emine Akkurt da aşurenin birlik, bütünlük ve beraberliği temsil ettiğine inandıklarını ifade ederek, Muharrem ayında da bu mesajı vermek istediklerini söyledi.

Akkurt, "Özellikle çözüm sürecine vurulmak istenen darbelere karşı bu mesajın çok anlamlı olacağına inanıyoruz. Bu aşureyle inşallah yine birlik ve beraberliğimiz, bütünlüğümüz Malatya'dan Türkiye'ye büyüsün, devam etsin ve kimsenin gücü çözüm sürecini sabote etmeye yetmesin inşallah" diye konuştu.

Kadın kollarının Türk Kızılayı ile kan bağışı konusunda 5-6 aydır programlar yürüttüğünü anımsatan Akkurt, vatandaşların kan bağışında bulunduktan sonra aşure yemelerini istedi.

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın da AK Parti Kadın Kolları'nın hem merkezde hem de ilçelerde kan bağışı noktasında yoğun bir çalışması olduğunu ve kan ihtiyacının önemli bir kısmının karşılanmasını sağladıklarını ifade etti.

Yalçın, duyarlılıkları ve kan bağışına olan ilgiyi artırdıkları için AK Parti kadın kolları yetkilileri ve üyelerine teşekkür etti. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Kadınlardan Aşure ve Kan Bağışı Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement