AK Parti Sarıoğlan İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Sarıoğlan İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti Sarıoğlan İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti Sarıoğlan Mart ayı İlçe Danışma toplantısı yapıldı.

17.03.2012 17:34

AK Parti Sarıoğlan Mart ayı İlçe Danışma toplantısı yapıldı.

Palas beldesinde gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti il Başkanı Ömer Dengiz, Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Rıza Başaran, İlçe Başkanı Özdemir Doğan, İl Genel Meclis Başkanı Saadettin Aydın, meclis üyeleri, belde belediye başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Özdemir Doğan, Ak Parti iktidarında ilçeye yapılan icraatlardan bahsederek, ilçedeki sıkıntıları dile getirdi.

Çiftlik Belediye Başkanı Ali Taştan, ilçe danışma toplantılarının Kayseri için bir model olduğunu belirterek, " Bizler ilçe, belde ve köyler olarak bir bütünüz. Buralarda meydana gelen sorunlarda hepimizin ortak sorunu. Bu sorunları da birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çözmemiz gerekir. AK Parti iktidarında bölgemize büyük hizmetler geldi. Bu hizmetlerin artarak devam etmesi içinde var gücümüzle çalışacağız." dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Saadettin Aydın da, belde ve köylerin 2005 yılından önceki ve sonraki hallerine bakılması gerektiğini ifade ederek, " Ak Parti döneminde gerçekten çok şeyler yapıldı. İl genel meclisi olarak ek bütçe gündemde, bu ek bütçenin gelmesiyle de belde ve köylerdeki eksikleri gidereceğiz. Bu sene çetin geçen kış şartları nedeniyle kapanan köy yollarının açılması için çalışmalarımız devam ediyor." şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ise, ilçe ve beldelerdeki sorunların masaya yatırılması açısından ilçe danışma toplantılarının önemine değinerek şunları söyledi:

" Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm hükümet üyeleri yaptıkları çalışmalarla yeni bir çığır açıyorlar. Dünya ülkelerinin çoğu Türkiye'nin yardımına muhtaç durumda. Tüm Dünya Türkiye'nin oluşmaya başlayan global gücünü, prestijini kabul ediyor. Dünya'nın her yerinde bu ülkenin ve Ak Parti'nin başarısının önünü kesmeye çalışan fitne ve terör odakları faaliyete geçmeye başladı. Bu odaklar geçmişte olduğu gibi böl, parçala ve yönet ilkesi ile hareket ediyorlar. Çeşitli spekülasyonlarla ve asparagaslarla gerek ordu, gerek MİT, gerek emniyet ve gerekse, adalet mensupları arasında fitne tohumları atılmaya başladı. Bunları yapanların tek amacı üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. Bağcıyı ne kadar döver, Türkiye ne kadar zayıflar, kurumlar birbirine ne kadar düşerse ve Ak Parti ne kadar zayıflatılırsa, biz Türkiye'yi o kadar çabuk parçalar, böler ve yönetiriz onun peşindeler."

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Sarıoğlan İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement