AK Parti Yumurtalık Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Yumurtalık Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Yumurtalık Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Yumurtalık 18.İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

18.02.2013 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yumurtalık 18. İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Özel İdare salonundaki toplantıya AK Parti Manisa Milletvekili ve Adana İl Koordinatörü İsmail Bilen, AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen, Yeşilköy Belediye Başkanı Mithat Altunay, AK Parti Yumurtalık İl Genel Meclis üyesi Süleyman Keskin, Ceyhan İl Genel Meclis üyesi Mahmut Mazı, AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Süleyman Ulu, Belediye Başkan Vekili Ali Erden, Başkan Yardımcısı Hayrettin Encelek de katıldı.

Toplantıya ev sahipliği Yapan Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen 2009 yılında halkın teveccühü ile göreve getirildiğini belirterek, "İlçe başkanımız ile koordineli bir şekilde çalışarak sorunları çözmeye çalışıyoruz. Kültür ve Turizm Bakanımız Ömer Çelik'e bakanlık tevdi edilmesinden bir hafta sonra ilçemize Müzeler ve Anıtlar Yüksek Kurulundan bir heyeti ilçemize gelerek turizm ile projelerimizi ve Yumurtalık ilçesinde turizmin daha çok geliştirilmesi için neler yapılabileceği konusunda rapor hazırladı. Bakanımızın bu duyarlılığına teşekkür ediyorum" dedi.

Turizm Teşvik Yasası kapsamındaki ilçede 2 adet biner yataklı 5 yıldızlı otel ve tatil köyleri yapılması için arsalar tahsis ettiklerini vurgulayan Erişmen, şöyle devam etti:

"Yine belediyemizin imkanlarıyla yeni turizm imar planını hayata geçirdik. İlçemizin en büyük eksiği olan yangın aracı olarak 330 bin TL ödeyerek modern bir itfaiye aracı satın aldık. İlçenin 54 yıllık eksiğini yerine getirdik." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Yumurtalık Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement