Akdağ, Oltu Mitinginde Konuştu - Son Dakika
Yerel

Akdağ, Oltu Mitinginde Konuştu

Akdağ, Oltu Mitinginde Konuştu

Eski Sağlık Bakanı prof. Dr. Recep Akdağ, ilçe mitinglerini Oltu ile sürdürdü.

24.10.2015 16:05

Eski Sağlık Bakanı prof. Dr. Recep Akdağ, ilçe mitinglerini Oltu ile sürdürdü.

Kale meydanında düzenlenen mitingde AK Parti İlçe Başkanı Eftal Gülcü, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Milletvekili adayı Orhan Deligöz berar selamlama konuşması yaptılar.

Daha sonra kürsüye gelen Eski Sağlık Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Recep Akdağ, 13 yıllık AK Parti iktidarında ülkeye yapılan hizmetleri anlattı, 1 Kasım seçimlerinde yeniden AK Parti'ye tek başına iktidar için destek istedi.

Prof. Dr. Akdağ, "Yedi düvele Oltu ile Olur ile Şenkaya, Narman ile karşı durduk. 78 milyon yürek birlikte attı. Allah'ın izniyle bundan sonrada birlikte atmaya devam edecek" dedi.

Muhalefet partilerine yönelik eleştirilerde bulunan Prof. Dr. Akdağ, "Seçimler sonra koalisyon kurmak için yoğun çaba harcadık. Ancak bu çabamız muhalefetin hayır'cı anlayışı ile sonuç bulmadı. 13 yıllık iktidarımız döneminde Türkiye'nin dört bir yayına hizmet götürdük. Bu hizmetlerin devam için tek başına iktidar olmak istiyoruz. İstikrar için, hizmet için Türkiye'nin AK Parti'ye ihtiyacı var." Diye konuştu.

Oltu'ya getirilen hizmetler noktasında yol arkadaşım dediği İçişleri eski bakanı Efkan Ala'nın katkısının büyük olduğunu anlatan Akdağ, Efkan Ala'nın Erzurumlulara selamını iletti.

Terörle mücadele konusunda son 30 yılın en etkin mücadelesini verdiklerini anlatan Akdağ, "Kim benim milletimin üzerine silah doğrultursa onun canına okuruz okumaya devam edeceğiz" dedi.

Akdağ, 7 Haziran'da küsüp oy vermeyenlerin kapısına gidip oylarını almak için kapı kapı dolaştıklarını belirterek, terörle mücadeleyi daha etkin yapabilmek için birlik ve beraberliğe, istikrara ihtiyaç duyulduğunu kaydetti.

Akdağ, konuşmasının sonunda eski İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın annesine kürsüye çağırarak böyle bir evlat yetiştirdiği için kendisine teşekkür etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdağ, Oltu Mitinginde Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement