Ali Hoşfikirer Toprağa Verildi - Son Dakika
Yerel

Ali Hoşfikirer Toprağa Verildi

Ali Hoşfikirer Toprağa Verildi

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını kaybeden Adanalı ünlü spor adamı ve gazeteci Ali Hoşfikirer (68), Kabasakal Mezarlığı'nda törenle defnedildi.

20.03.2012 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını kaybeden Adanalı ünlü spor adamı ve gazeteci Ali Hoşfikirer (68), Kabasakal Mezarlığı'nda törenle defnedildi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Adana Şubesi'nde yapılan törenin ardından Hoşfikirer'in cenazesi kurucu üyesi olduğu Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ne getirildi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti önündeki törene ailesinin yanı sıra başta Vali Hüseyin Avni Coş, Emniyet Müdürü Mehmet Avcı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi, eski Milletvekili Kemal Sağ, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, TSYD Galatasaray Kulübü ve Milli takım eski oyuncusu Ayhan Akman, Türkiye Futbol Federasyonu Adana Bölge Müdürü Akif Oflaz, Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz, önceki dönem Başkanı Nihat Geven, ASKF Genel Başkanı Ali Gülleri, Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, Teknik Direktörler Samet Aybaba, Yücel İldiz, Necip Erdoğan, TÜRK-İŞ Bölge Başkanı Edip Gülnar, Demirdal Kardeşler, Adanaspor Kulübü eski Başkanlarından Toros Birol, Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdür Yardımcısı Kazım Tekin, Sağlık Eski İl Müdürü Dr.Alper Pişkin, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, tören için Ankara'dan gelen gazeteci Metin Gören, bürokratlar, gazeteciler ve spor adamları katıldı.

Burada kısa bir konuşma yapan Vali Hüseyin Avni Coş "Adana önemli bir spor adamını kaybetti, başımız sağ olsun" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aldırmaz da "Adana sporu için önemli bir insandı, önemli bir değerimizi yitirdik. Allah sabır versin" dedi.

Törende daha sonra Hoşfikirer'in spor ve medyadaki yakın dostları da kısa cümlelerle şampiyon spor adamını andı.

Hoşfikirer'in cenazesi son olarak Adana Demirspor Altyapı Tesisleri'ne getirildi. Buradaki törene Adana Demirspor Kulübü Başkan Vekili Levent Özveren, 2. Başkan Bekir Sıtkı Özer, Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Gökoğlu, Kemal Bahalı, Önder Serin, Ali Hikmet Aydın, Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüğü çalışanları, Adana Demirspor Alt Yapı oyuncuları ve taraftarlar katıldı.

Son olarak evinin önüne götürülen Ali Hoşfikirer'in cenazesi daha sonra Kabasakal Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.

ALİ HOŞFİKİRER

Milli Mensucat'ta futbol oynayan Hoşfikirer, daha sonra futbol antrenörlüğü yapmaya başladı. Adanaspor, Adana Demirspor, Hatayspor ve Reyhanlıspor ile 6 kez şampiyonluk sevinci yaşayan, İnegölspor ve Konyaspor'da ekstra play-off'larda 1. lig kapısından dönen Ali Hoşfikirer, Türk futboluna damga vururken, "Şampiyon Ali" ve "Amatör Ali" lakaplarıyla anılıyordu.

Hoşfikirer son olarak Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Adana Şube Başkanlığını yapmaktaydı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ali Hoşfikirer Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement