Altıeylül'den Ezine'ye Kardeşlik Köprüsü - Son Dakika
Yerel

Altıeylül'den Ezine'ye Kardeşlik Köprüsü

Altıeylül\'den Ezine\'ye Kardeşlik Köprüsü

Balıkesir’in Altıeylül Belediyesi ile Çanakkale’nin Ezine Belediyesi kardeş şehir protokolü imzaladı.

05.03.2015 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Altıeylül Belediyesi ile Çanakkale'nin Ezine Belediyesi kardeş şehir protokolü imzaladı.

Törene Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Eray, Altıeylül Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Kalınoğlu, Mehmet Birol Şahin, Adnan Demirtaş, Fikrettin Kocaman, Hasan Avcı, Murat Adısanoğlu, AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ümit Demirbaş, AK Parti Ezine İlçe Başkanı Fırat Akgün, Ezine Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Ehat Gülkan katıldı.

Başkan Kafaoğlu daha önce Bosna Hersek'in Maglaj şehri ve İstanbul Ümraniye Belediyesi ile üçüncü olarak da Ezine Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzaladıklarını söyledi. Düzenlenen törende Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu karşılıklı olarak protokole imza attılar.

Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu "Altıeylül Belediyesi bizi çok sıcak karşıladı. Altıeylül sayesinde Ezine'ye birçok şey kazandırmak istiyoruz. Önemli olan kardeş belediye olup, fikir alışverişi yapmak istiyoruz. Kısa zamanda birlikte güzel işler yapacağız" dedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, kardeşliğin gereğini mutlaka yerine getireceklerini, karşılıklı olarak kültür ve sosyal çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Kafaoğlu "Kardeşlikten zarar gelmez, kardeşlikten daima sevgi, muhabbet, hayır, fayda ve iyilikler doğar. Her iki ilçe de protokolün faydasını görecektir" diye konuştu.

Başkan Zekai Kafaoğlu ziyaret ve protokol töreni sonrasında Hasan Basri Çantay ve Merhaba Balıkesir kitaplarını, Fatih Sultan Mehmet'in tuğrasını, Altıeylül Belediye Spor Kulübü'nün formasını da Başkan Babaoğlu'na takdim etti.

Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu da günün anısına Kafaoğlu'na Ezine sepeti verdi. İki başkan beraberinde belediye meclis üyeleri ve ilçe başkanları ile birlikte belediye binasını gezdi. Başkan Kafaoğlu bina hakkında Ezine Başkanı Babaoğlu'na bilgiler verdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altıeylül'den Ezine'ye Kardeşlik Köprüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement