Amasra'da Taekwando Bölge Şampiyonası'nın Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Amasra'da Taekwando Bölge Şampiyonası'nın Açılışı Yapıldı

Amasra\'da Taekwando Bölge Şampiyonası\'nın Açılışı Yapıldı

Taekwando Minikler Bölge Şampiyonası Bartın'ın Amasra ilçesinde gerçekleştirildi.
Bu yıl hizmete açılan Amasra Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen şampiyonanın açılışını AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç yaptı.

09.12.2013 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taekwando Minikler Bölge Şampiyonası Bartın'ın Amasra ilçesinde gerçekleştirildi.

Bu yıl hizmete açılan Amasra Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen şampiyonanın açılışını AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç yaptı. Batı Karadeniz ve çevresindeki illerin katılımı ile gerçekleştirilen şampiyonaya Bartın ilinin yanı sıra çok sayıda ilden sporcu katıldı. Şampiyonanın açılışında konuşan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, iyi sporcular yetiştirmenin en baştaki şartının onlara spor yapabilecekleri fiziki imkanları sağlamak olduğunu belirterek, "Bu gün burada tekvando bölge şampiyonası yapabiliyorsak bu Amasra'ya yaptığımız bu güzel spor salonu sayesinde olmaktadır. Bartın'ın il ve ilçelerinde spor tesislerinin inşasına büyük önem veriyoruz, Gençlik Merkezimizin yapımını tamamladık, Kapalı Yüzme Havuzunun yapım ihalesini gerçekleştirdik, içerisinde 8 ayrı branşta spor yapılabilecek olan Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonunun da yapım ihalesini gerçekleştirdik. Bu büyük yatırımları Bartın'a ilçe ve beldelerine kazandıran başta Başbakanımız olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç'a teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir'in konuşmasının ardından şampiyonaya katılan sporcuların müsabakaları başladı.

Müsabakaları AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Vali Yardımcısı Ünal Coşkun, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay, Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, Amasra İl Genel Meclisi Üyesi Uğur Timur ve protokol üyeleri ile sporcuların aileleri katıldı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amasra'da Taekwando Bölge Şampiyonası'nın Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement