Anadolu'da Ramazan' Programı Ceyhan'da - Son Dakika
Yerel

Anadolu'da Ramazan' Programı Ceyhan'da

Anadolu\'da Ramazan\' Programı Ceyhan\'da

Ramazan ayının kültürel ve manevi değerlerini Bengü Türk TV ekranlarına taşıyan 'Anadolu'da Ramazan' programı Ceyhan'dan yapılan canlı yayınla izleyicilerine ulaştı.

13.07.2013 17:56

Ramazan ayının kültürel ve manevi değerlerini Bengü Türk TV ekranlarına taşıyan 'Anadolu'da Ramazan' programı Ceyhan'dan yapılan canlı yayınla izleyicilerine ulaştı.

Mahmut Tülek'in hazırlayıp sunduğu programın ev sahipliğini ise Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yaptı.

Türkiye Azerbaycan Kardeşlik Parkı'nda gerçekleştirilen programa, Kurtkulağı Belediye Başkanı Bekir Yılmaz, Hamdili Belediye Başkanı Sıtkı Övet, Yüreğir MHP ilçe Başkanı Hüseyin Tumlukolçu, MHP Ceyhan İlçe Başkanı Nurettin Çetiner, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Ceyhan Belediyesi daire amirleri ve vatandaşlar da katıldı.

Ceyhan yöresine özgü yemekler ve sanatsal etkinliklerin tanıtıldığı programda, konuşan Başkan Sözlü, Türk ve İslam Aleminin Ramazan-ı şeriflerini kutladı.

Başkan Sözlü, Ceyhan'ı tanıtırken belediyenin çalışmaları ile projeleri hakkında bilgiler verdi.

Ramazan sohbetlerinin yer aldığı programda, yerel sanatçılar bir birinden güzel Ceyhan Türküleri söylerken, Ceyhan Şairler Yazarlar Derneği üyeleri tarafından da de bir birinden güzel şiirler okundu.

Canlı yayında Kerkük'te meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin öğrenilmesiyle burada yaşamını yitirenler için dualar edildi.

Çukurova'nın tarım sorunlarının ve ticari gelişmelerinin de ele alındığı 'Anadolu'da Ramazan' adlı sahur programı sabah saat 02,00'da son bulurken, katılımcılara Yörük çadırlarında hazırlanan sıkma ve börek ikram edildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anadolu'da Ramazan' Programı Ceyhan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement