Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.ANTALYASPOR, 9 Ocak'ta Akhisar ile oynayacağı erteleme maçının hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla sürdürdü.

01.01.2013 11:55

Foto: Ömer Şişmanoğlu'nun fotosu

===

Antalya spor tam kadro

ANTALYASPOR, 9 Ocak'ta Akhisar ile oynayacağı erteleme maçının hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla sürdürdü. Antrenör Şenol Fidan yönetiminde çalışan Antalyaspor'da yüksek moral dikkat çekiyor. UEFA'nın Prolisans Kursu'na katılan Teknik Direktör Mehmet Özdilek'in de bugün kente gelmesi bekleniyor. Sakat oyuncuların iyileşmesiyle birlikte hazırlıklarını tam kadro sürdüren kırmızı beyazlı takımda cezalı oyuncu bulunmuyor.

Foto: İdman fotoları

===

Durusoy transfer istedi

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta ilk yarıyı 25 puanla 6'ncı sırada tamamlayan Alanyaspor'da teknik direktör Ali Haydar Durusoy, ara transferde yönetimden takıma 3 oyuncu dahil edilmesini istedi. Yönetim kuruluna verdiği raporda kanatlarda görev yapacak hazır bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu belirten Durusoy, stoper ve 3'üncü kaleci olarak 2 genç oyuncunun alınmasında da yarar gördüğünü aktardı. Kulübün ekonomik şartları dahilinde genç ve yetenekli oyunculara her zaman kapılarının açık olduğunu dile getiren Durusoy, "Genç oyunculara gelecek yıllarda da ihtiyacımız olacak. Ancak ligin 2'nci yarısında hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyebilmemiz için takıma doğrudan katkı yapabilecek en az bir oyuncunun transfer edilmesi gerekiyor. Bu arada rakiplerimiz de boş durmuyor. İlk yarıda bekledikleri sonuçları alamayan birçok rakibimiz ara transferde kadrosunu güçlendirecek" dedi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Ali Haydar Durusoy

===

Paşa kaçamadı: 1-1

BÖLGESEL Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, Çiğli Belediyespor'la 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmayı son ana kadar önde götüren Muratpaşa, rakibinin beraberlik golüne engel olamayınca sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Mustafa Çetinkaya Stadı'nda oynanan karşılaşmada Muratpaşa Belediyespor'un tek golünü 7'nci dakikada Serge Arsene atarken, Çiğli Belediyespor'un beraberlik golü 90'ıncı dakikada Kerim Aydın'dan geldi.

Fotosuz

===

Manavgat'ta tenis heyecanı

MANAVGAT Belediyesi Gençlik Merkezi'nde masa tenisi heyecanı, her hafta yapılan müsabakalarla sürüyor. Belediye ve gençlik merkezi desteğiyle kendini sürekli yenileyen ve geliştiren Manavgat Masa Tenisi Takımı, lig karşılaşmalarında büyük başarı elde ediyor. Manavgat B Grubu oyuncuları, Antalya ICS A Grubu oyuncularıyla karşı karşıya geldi. Maçları, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de eşiyle izledi. Karşılaşma sonunda ICS-A Takımı, Manavgat Gençlik Merkezi'ni 4-1 yendi. Manavgat Belediye Başkanı Sözen, yenen ve yenilen takımların oyuncularını tebrik etti. Başkan Sözen, "Spor, dostluğun, kardeşliğin ve paylaşımların yaşanması için yapılır. Yenen de yenilen de spor adına, kardeşlik adına her zaman bir adım daha atmış olur. Belediyemizin spora verdiği destek her zaman sürecek" dedi.

MANAVGAT, (DHA)

Foto: Karşılaşmalardan fotolar

===

Mustafa'ya rekor ceza

BURDUR Futbol İl Disiplin Kurulu, 9 Aralık'ta oynanan Yeni Burdurspor- İl Özel İdarespor karşılaşmasında kırmızı kart gören Mustafa Bayraktar'a 13 maç ceza verdi. Karşılaşmanın son dakikalarında hakeme yumruk atan İl Özel İdarespor kalecisi Mustafa Bayraktar, bu ceza ile sezonu kapatmış oldu.

Mustafa Bayraktar, verilen cezanın ağır olduğunu şu örnekle savundu: " Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Hakem Halis Özkahya'nın Galatasaray maçında kırmızı kart gördükten sonra kendisine hakaret ettiğini rapor ettiği Fenerbahçeli Meireles'e 12 maç ceza vermiş, daha sonra Tahkim Kurulu cezayı 4 maça indirmişti. Ama benim cezam onandı."

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

Foto: Mustafa Bayraktar

===

Çocuk Ligi başladı

BURDUR Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği'nin ortaklaşa düzenlediği Çocuk Satranç Ligi heyecanı başladı. 2012'nin son satranç turnuvası, Gazi Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. 12 takımdan 48 sporcunun katıldığı turnuva lig usulüne göre yapılıyor. Burdur Satranç Çocuk Ligi toplam 6 tur üzerinden ve 3 buluşma şeklinde yapılıyor.

Burdur Satranç İl Temsilcisi Serdar Başgül, "Toplam 96 sporcunun yarışacağı lig sonunda ilk 3 sırayı alacak takımlar, Nisan 2013'te yapılacak Türkiye Çocuk Satranç Ligi finallerinde Burdur'u temsil etme hakkını kazanacak" dedi. Burdur Kadınlar Satranç İl Birinciliği'nin ise 12-13 Ocak tarihleri arasında Burdur Belediyesi Satranç Merkezi'nde yapılacağı açıklandı.

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

Foto: Satranç maçlarından fotolar

===

Kick boksta kuşak heyecanı

BURDUR Tefenni Halk Eğitim Merkezi'nde kick boks dalında eğitim alan 14 kursiyer bir üst kuşağa geçebilmek için görücüye çıktı. Sınavı başarıyla tamamlayan kursiyerler yeni kuşak ve belgelerini düzenlenen törenle aldı. Tefenni Halk Eğitim Merkezi yetkilileri, 4 aylık sürede yapılan sınavların ileriki dönemlerde de devam edeceğini duyurdu. Öğrenci sporcular bir üst kuşağı takmak için, veliler de çocuklarına destek amacıyla tribünde terledi. Sınav sonrası düzenlenen törende üst kuşağa geçme hakkını elde eden sporculara yeni kuşakları ve sertifikaları Tefenni Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hacı Ali Özdemir tarafından verildi. Kursiyerler, başarılarını çiğ köfte partisiyle kutladı.

Foto: Sınav ve tören fotoları - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement