Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.GEÇEN hafta Mersin İdman Yurdu deplasman sponsorluğunu üstlenen Rixos Grubu, bu hafta da Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanacak Akhisar Belediyespor karşılaşmasının catering giderlerini karşılayacak.

03.05.2013 12:12

Foto: Özdilek ve idman fotoları

===

Rixos yine sponsor

GEÇEN hafta Mersin İdman Yurdu deplasman sponsorluğunu üstlenen Rixos Grubu, bu hafta da Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanacak Akhisar Belediyespor karşılaşmasının catering giderlerini karşılayacak. Rixos Grubu, Antalyasporlu teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra, misafir takımın VIP Tribünü'nde catering ve ikram sponsorluğunu sütlendi. Başkan Hasan Akıncıoğlu, Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Antalyaspor Yönetim Kurulu üyesi Fettah Tamince'ye nazik ve örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Fotosuz

===

Antalyaspor U15 takımı, Slovenya'da ülkemizi temsil edecek

Türkiye'nin gururu

Nike Premier Cup Türkiye Şampiyonu olan Antalyasporlu gençler, özel davette bir araya geldi.

SLOVENYA'da 10-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 'Nike Premier Cup' Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Medical Park Antalyaspor U15 futbolcuları ve ailelerine, Hasan Subaşı Tesisleri'nde yemek düzenlendi. Yemeğe Başkan Hasan Akıncıoğlu, yönetim kurulu üyeleri Erdal Tontu, Erol Taşkoparan, Nurettin Ünal, Bora Terzioğlu, Emin Altıner ve Hakan İrban'ın yanı sıra, teknik direktör Mehmet Özdilek, futbol direktörü Sedat Karabük, yardımcı antrenör Şenol Fidan, idari menajer Servet Cavuşoğlu, kulüp genel müdürü Süleyman Tekgül, altyapı menajeri Sadettin Sincanlıoğlu, U15 Teknik Sorumlusu Emin Pehlivanlar ile U15 takımı oyuncuları ve aileleri katıldı.

Başkan Akıncıoğlu yemekte yaptığı konuşmada, U15 takımı oyuncularını yetiştiren aileleri tebrik etti. Akıncıoğlu, sporcuların sportif başarılarının yanında okullarında da aynı başarıyı göstermelerinin önemine vurgu yaptı. Önümüzdeki yıllarda daha büyük başarılar kazanılmasını beklediklerini dile getiren Akıncıoğlu, son yıllarda kulüp olarak altyapıya yaptıkları yatırımların meyvesini almaya başladıklarını kaydetti. Mehmet Özdilek ise altyapıya özellikle son iki yıldır ağırlık verdiklerini, bunun meyvelerini almanın kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti. Genç futbolculara tavsiyede bulunan Özdilek, şöyle konuştu:

"Yarışmacı bir grupsunuz, geleceğiniz için müthiş bir tecrübe olacak. Takım olgusunu oyuncularımıza anlatmaya çalışıyoruz. Futbolda kimse tek başına kahraman olamaz ama takım olursak içinizden çok kahramanlar çıkacaktır. Yolun başındasınız, önünüzde çok uzun bir maraton var. En iyi dereceyi alarak hem bizleri hem Türk halkını onurlandırmak sizin göreviniz. Hem okulunuzu okuyacaksınız hem de futbolda başarılı olacaksınız. Hepinizi tebrik ediyorum." Daha sonra hep birlikte pasta kesip hatıra fotoğrafı çektiren U15 takımına, Mehmet Özdilek'in imzaladığı formalar yöneticiler Emin Altıner ve Hakan İrban tarafından takdim edildi.

Foto: Toplu foto

===

Büyükşehir'in

prestij maçı

BEKO Basketbol Ligi'ne bu sezon veda eden Antalya Büyükşehir Belediyespor, bugün evinde Hacettepe Üniversitesi ile prestij maçında karşı karşıya geliyor. Antalya Atatürk Spor Salonu'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı, Özlem Yalman, Tahsin Kuzu ve Ergin Sarı hakem üçlüsü yönetecek.

Fotosuz

===

Rakipbul nefes kesiyor

Halı sahanın şampiyonlar ligi

2006 yılında kurulan İddaa Rakipbul Ligi, bu yıl Antalya genelinde 478 takımla kıyasıya bir mücadeleye sahne oluyor. 69 binden fazla oyuncu ve 7 bini aşan takım sayısı ile Türkiye'nin en büyük halı saha ligi konumunda bulunan İddaa Rakipbul Ligi, yılda oynanan yaklaşık 15 bin maçla da dikkat çekiyor. Profesyonel maçlarda olduğu gibi HD kalitesinde videoların, maç sonu basın toplantılarının www.rakipbul.com'da yayınlandığı ligde tüm maçların istatistikleri de tutuluyor.

ANTALYA LİGİ'NDE BÜYÜK ÇEKİŞME

Kendi adını taşıyan internet sitesinde marjinal puanlama tarzı, takımlar arası transfer seçenekleri ve ilginç oyuncu haberleri ile lig atmosferini farklı bir boyuta taşıyan İddaa Rakipbul Ligi'nin Antalya Ligi'nde de heyecan doruğa çıktı. Doğu ve batı konferansları olarak iki grupta toplam 120 civarında takımın mücadelesi sürüyor. Her iki konferansta da 14'er takımın mücadele edeceği Play Off'lara kalmak için kıyasıya bir yarış içerisine giren takımların mücadelesi nefes kesiyor.

Türkiye'de 2008-2009 futbol sezonunda 226 bin 507, 2009-2010 sezonunda ise 240 bin 245 olan amatör futbolcu sayısı değerlendirildiğinde, bu ligin Türkiye'de ne kadar yaygın oynandığının ortaya çıktığını söyleyen İddaa Rakipbul Ligi Akdeniz Bölgesi Operasyon Koordinatörü Murat Narman, "Sıradan bir halı saha maçına, sanki şampiyonlar ligi maçıymış gibi değer veriyoruz. Her maçın analizleri, istatistikleri, HD kalite maç özetleri, maç sonu basın toplantıları gibi ligin atmosferini yükseltecek uygulamalarımız var. Türkiye'nin en büyük halı saha ligi olmamıza rağmen, bizim maçlarımızda kavga çıkmaz, cezalarımız caydırıcı. Burası keyif ligi, oyuncular gelir, maçını yapar, diğer rakipleriyle dost olur" dedi.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Maç sonu sevinç, kalecinin topu havada yakalaması, kupalı ödül töreni fotoları

===

Paşa taktiği hazır

ALANYASPOR'da pazar günü oynanacak Gaziosmanpaşa maçı hazırlıkları sürüyor. Turuncu yeşilli takım maçın taktik çalışmasını Oba Stadı'nda yaptı. Teknik direktör Erkan Sözeri, taktik maç sırasında oyuncularına hızlı atağa çıkmaları konusunda uyarılarda bulundu. Futbolcuların hırslı olduğu gözlenen antrenman, yaklaşık 1.5 saat sürdü. Alanyaspor bu sezon sahasında oynayacağı son maçın hazırlıklarına bugün tesislerinde yapacağı çalışmayla devam edecek.

Teknik direktör Sözeri, Gaziosmanpaşa maçından 3 puanla ayrılarak taraftarlara sezonun son iç saha maçında galibiyet hediye etmek istediklerini söyledi. Ligde iddiaları kalmamasına rağmen maça ciddi hazırlandıklarını belirten Sözeri, "Oyuncularımın maça konsantre olması için elimizden geleni yapıyoruz. Rakip takımın ligdeki konumu bizi ilgilendirmiyor. Biz elimizden gelen gayreti göstererek karşılaşmadan galip ayrılmak istiyoruz" dedi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Antrenmandan enstantane, Erkan Sözeri

===

Tarım Turnuvası'nda çeyrek final heyecanı

ALANYA Tarım İlçe Müdürlüğü, Emişbeleni Belediyesi ve Toslak, Yeniköy, Hacıkerimler tarımsal kalkınma kooperatifleri tarafından bu yıl Alanya'da ilki düzenlenen 'Alanya Tarım Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda grup eleme maçları sona erdi. Maçlar sonunda 24 takım arasından çeyrek finale yükselen 8 takım belli oldu. A Grubu'nda Emişbeleni Belediyesi, Damlataş Asansör, B Grubu'nda Kooperatif, Daft İnşaat, C Grubu'nda Konaklı Medikal, Özemişbeleni, D Grubu'nda Akıncıoğlu ve Hacıkerimler takımları çeyrek finale yükseldi. Toslak, Yeniköy, Hacıkerimler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Özen, elemelerin son derece keyifli maçlara sahne olduğunu söyledi.

Kent merkezinden uzak olmasına rağmen Emişbeleni Spor Tesisleri'ndeki turnuvaya yüksek katılım olmasının turnuvanın kalitesini ortaya koyduğunu belirten Özen, "Bu tarz turnuvalarda ilk maçlar oynandıktan sonra kupayı kimin alabileceği tahmin edilirdi, fakat bu turnuvada kaliteli takımların olması nedeniyle finale hangi takımların kalabileceğini tahmin edemiyoruz" dedi. Turnuvanın çeyrek final karşılaşmalarında eşleşmeler ise şöyle: Konaklı Medikal- Damlataş Asansör (7 Mayıs Salı- 21.00), Akıncıoğlu- Hacıkerimler (7 Mayıs Salı- 22.00), Kooperatif- Daft İnşaat (8 Mayıs Çarşamba- 21.00), Emişbeleni Belediyesi- Özemişbeleni (8 Mayıs Çarşamba- 22.00).

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Kooperatif takımı - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement