Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.STAT.SAAT.18.HAKEM.

19.12.2012 13:26

Foto: Takım fotoları

--- KUTU ---

STAT : Tevfik Sırrı Gür

SAAT : 18.00

HAKEM : İlker Meral

CEZALI : Yok

SAKAT : Uğur İnceman

YAYIN : A HABER

İDEAL KADRO : Sammy- Ali Tandoğan, Emre, Deniz, Ergün, İbrahim Dağaşan, Aissati, Murat, Tita, Ömer Şişmanoğlu, Diarra.

===

Başkan'dan transfer sinyali

ANTALYASPOR Başkanı Hasan Akıncıoğlu, sezon başında stadı olmayan, herhangi bir hedef koymayan, ancak her iki kulvarda müthiş performans sergileyerek gurur kaynağı olan takımına övgüler yağdırırken, transfere de yeşil ışık yaktı. Akıncıoğlu, "Tüm olumsuzluklara rağmen bugün bu noktaya gelen Antalya spor'da teknik heyet, oyuncular ve destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

OYUNCU TAKİP EDİYORUZ

Bu yıl takımın teknik kapasitesi, inancı, ahengi, teknik heyetle olan çalışması, yönetimin uyumu ve taraftarın desteğinden son derece memnun olduklarını da aktaran Akıncıoğlu, takımın mali yapısının hiçbir zaman spekülasyona açık ve yüksek bedelli transfer yapmaya elverişli olmadığını belirterek, bunu açık yüreklilikle söylemek zorunda olduğunu, ancak geniş bir ekip oluşturduklarını, transfere yönelik yurt içi ve yurt dışında ciddi takip yaptıklarını sözlerine ekledi.

Ahmet GEVEN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Başkan Akıncıoğlu fotosu

===

Alanyaspor'da eski bir dost

Turuncu yeşilli takımın 1989-1990 sezonunda kalesini koruyan Senad Arnotoviç, eski takımının İskenderun ile oynayacağı karşılaşmayı izleyecek.

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Alanyaspor'da 1989-1990 sezonunda kaleyi koruyan Senad Arnotoviç ilçeye gledi. Senad Arnotoviç, Alanyaspor'un pazar günü oynayacağı İskenderun DÇ karşılaşmasını izledikten sonra Lüksemburg'a dönecek. Arnotoviç, "Burada olmaktan büyük keyif aldım. Eski dostları görmek güzel bir duygu" dedi. Dünkü idmanı da izleyen Arnotoviç, kendisinin oynadığı dönemde yardımcı antrenör olan Haydar Durusoy'la bir süre sohbet etti. Arnotoviç, "Alanya'da evim var, her yıl mutlaka geliyorum. Şu an Lüksemburg Milli Takımı'nda teknik direktör Luc Holtz'un yardımcılığını yapıyorum. Pazar günü oynanacak İskenderun maçını da izleyeceğim" diye konuştu.

İskenderun DÇ maçının hazırlıklarını sürdüren Alanyaspor'da moraller üst seviyede. Teknik direktör Ali Haydar Durusoy yönetiminde Zimbitlik Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde çalışan Alanyaspor'da geçtiğimiz günlerde sakatlanan Zeynel ve Mehmet Öncan takımdan ayrı çalıştı. Sakatlığı devam eden Ünal ise çalışmalara katılmadı. Teknik direktör Ali Haydar Durusoy, "Deplasmanda aldığımız 1 puanın ardından ilk yarının son maçı için hazırlıklara başladık. Sahamızda oynayacağımız İskendurun maçını kazanarak devreyi 3 puanla kapatmayı hedefliyoruz" dedi.

Özgür YILMAZ/ALANYA, (DHA)

Foto: Arnotoviç idman fotoları hoca fotoları

===

Fethiyespor'da 2 fire

Ekrem Sarıçam'dan sonra sakatlar kervanına Bülent Kalecikli de eklendi. Her iki oyuncunun da Bozüyük maçında görev almayacağı açıklandı

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'taki temsilcimiz Fethiyespor'da Ekrem Sarıçam'dan sonra sakatlar kervanına Bülent Kalecikli de dahil oldu. Güngören maçında adalesinden sakatlanan Bülent'in 15 gün süreyle tedavi edileceği açıklanırken, her iki oyuncunun da bu hafta sonu oynanacak Bozüyükspor maçında görev alamayacağı belirtildi. Son 4 maçta yenilmeyen ve 12 puan toplayan Fethiyespor, sezonun ilk devresini de galibiyetle kapatmak istiyor.

Son haftalarda yükselen başarı grafiğinin takım savunmasına verilen önemle ortaya çıktığını vurgulayan teknik direktör Mustafa Ceviz, iyi futbol ve alınan galibiyetlerin camianın moralini yükselttiğini belirtti. Ceviz, "Alınan galibiyetler neticesinde şehirde hareketlenme başladı. Moralimiz yüksek. Taraftar da havaya girdi. Önümüzde önemli bir maç var. Bozüyük maçını kazanmak zorundayız" dedi.

Foto: Fethiyespor idman fotoları, hoca fotosu

===

Demreli gençler tutulmuyor

DEMRE Belediyespor U16 takımı, Antalya Amatör Ligi Batı Grubu'nda oynadığı maçlarda fırtına gibi esiyor. Demreli gençler ligde oynadığı 4 maçta da rakiplerini yenerek grupta liderliğe yükseldi. Demreli gençler, ilk 3 maçta Elmalıspor'u 4-1, Kumluca Mavikent'i 5-2, Finike Hasyurtspor'u 2-1 mağlup etti. Demre Stadı'nın açılmasıyla sahasında oynadığı dördüncü karşılaşmada Finike Sahilkent Belediyespor'u 7-0 gibi farklı bir skorla yenen Demre Belediyespor U16 takımı, liderlik koltuğunda oturuyor. Demre, 4 maçta filelere 18 gol gönderdi, kalesinde dört gol gördü. 12 puanla 8 takımın bulunduğu grupta lider olan Demre U16'nın antrenörü Mustafa Şerment, "Amacımız ligi namağlup lider bitirmek. Diğer grupların liderlerinin yer aldığı play-off'ta Antalya şampiyonu olmak. Geleceğin Demrespor'unu hazırlıyoruz" dedi.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Takım fotosu hoca fotosu

===

Afyonkarahisarsporlu futbolcular bazen aç, bazen tok spor yapıyor

Aşçılardan yemek

BÖLGESEL Amatör Lig'de (BAL) zor şartlarda mücadelesini sürdüren Afyonkarahisarspor'da sıkıntılı günler devam ediyor. Bu duruma sessiz kalmayan Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği, kulüp binasında kalan oyunculara yiyecek desteği vererek, örnek bir davranış sergiliyor. Geçen haftalarda By Çorbacı Restoranı sahibi Metin Bağadır'dan akşam yemeği yardımı alan Afyonkarahisarspor'a bu kez de Profesyonel Aşçılar Derneği'nden yemek geldi.

Dernek başkanı Hamza Kalkan, genel sekreter Nurettin Ayyıldız, yönetim kurulu üyeleri, oyuncu ve teknik heyetle akşam yemeğinde buluştu. Duygusal anların yaşandığı yemekte bir konuşma yapan Hamza Kalkan, "Afyonkarahisar'ın tek profesyonel takımını bu halde görmek yüreğimizi parçalıyor. Şimdi herkes, işleri sadece spor yapmak olan ve Afyonkarahisar'ı onurlarıyla temsil eden bu sporcu ve teknik heyete sahip çıkmalı" dedi.

Takımın içinde bulunduğu durumu basın yayın organlarından öğrendiğini ve çok üzüldüğünü aktaran Kalkan, "Bu gençlerin her şeye rağmen futbol oynamaya devam etmeleri örnek davranış. Biz de kendi çapımızda kulübe destek vermek istedik. Afyonkarahisarspor bizim tek takımımız. Bu yardımlarımız elimizden geldiği kadarıyla dönem dönem devam edecek. Böyle bir organizasyonda emeği geçen işadamı Bekir Turunç'a da teşekkür ederiz" diye konuştu.

BAZEN AÇ BAZEN TOK

Takım kaptanı Nihat Baştürk ise "Tüm futbolcu kardeşlerimiz elinden geldiğinin fazlasını yapmaya çalışıyor. Bazen aç bazen tok yatıyorlar. Şu an tam anlamıyla hayatı öğreniyorlar. Hamza Bey'e de bu güzel programda öncülük etmesi nedeniyle teşekkür ediyoruz. Afyonkarahisarspor'a kentin sahip çıkmasını istiyoruz. Ayrıca Kayseri markası olan Şahin sucuklarının forma reklamı ve 30 bin lira sponsor desteği yapması sevindirici" dedi.

Foto: Toplu foto - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement