ATO'dan Dünya'nın En Prestijli Zeytinyağı Ödülünü Kazanan Firma Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

ATO'dan Dünya'nın En Prestijli Zeytinyağı Ödülünü Kazanan Firma Teşekkür Plaketi

ATO\'dan Dünya\'nın En Prestijli Zeytinyağı Ödülünü Kazanan Firma Teşekkür Plaketi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin ünlü zeytinyağı markası Köklü Zeytincilik; geçtiğimiz Haziran ayında Belçika’nın Başkenti Brüksel’de dünyanın en prestijli Kalite ve Test Enstitüsü (ITQİ) tarafından dünyaca ünlü 120 gurme ve şefin onayını alarak iki altın yıldızlı madalya ile üstün lezzet ödülüne layık görülmesinin ardından da önceki gün Ayvalık Ticaret Odası tarafından da teşekkür plaketiyle onurlandırıldı.

19.08.2016 16:03

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin ünlü zeytinyağı markası Köklü Zeytincilik; geçtiğimiz Haziran ayında Belçika'nın Başkenti Brüksel'de dünyanın en prestijli Kalite ve Test Enstitüsü (ITQİ) tarafından dünyaca ünlü 120 gurme ve şefin onayını alarak iki altın yıldızlı madalya ile üstün lezzet ödülüne layık görülmesinin ardından da önceki gün Ayvalık Ticaret Odası tarafından da teşekkür plaketiyle onurlandırıldı.

Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Benhan İbrahim Kantarcı'nın öncülüğünde gerçekleşen ziyaret Köklü Zeytincilik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kürlek'in konukseverliğine sahne oldu.

Ziyarette konuşan Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Benhan İbrahim Kantarcı, başarılarından dolayı Köklü Zeytincilik yönetici ve personelini tebrik etti.

Firmanın; kaliteli zeytinyağı üretimini aynı kararlılık ve standartlarda devam etmesini ve böylelikle de Ayvalık'a daha bir çok uluslar arası ödüller getirmesi temennilerinde bulunan ATO Başkanı Kantarcı ve beraberindeki ATO yöneticileri, Kürlek'e başarılarından dolayı bir plaket takdim etti.

Köklü Zeytincilik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kürlek, firmalarına ATO tarafından layık görülen plaketten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "İnşallah yeni ödüllerle birlikte Ayvalık Zeytinyağının adını sık sık ulusal ve uluslararası kamuoyunda duyurarak Ayvalık zeytinyağının hak ettiği yere ulaşmasına katkı vermeyi sürdüreceğiz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ATO'dan Dünya'nın En Prestijli Zeytinyağı Ödülünü Kazanan Firma Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement