Aydın'ın Şampiyon Kızları Balkan Şampiyonasına Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Aydın'ın Şampiyon Kızları Balkan Şampiyonasına Hazırlanıyor

Aydın\'ın Şampiyon Kızları Balkan Şampiyonasına Hazırlanıyor

Türkiye Dağ Koşusu Şampiyonasında dereceye giren Aydınlı Derya Kaya ve Rahime Tekin, Balkan Dağ Şampiyonasına birincilik için hazırlanıyor.

17.05.2016 11:10

Türkiye Dağ Koşusu Şampiyonasında dereceye giren Aydınlı Derya Kaya ve Rahime Tekin, Balkan Dağ Şampiyonasına birincilik için hazırlanıyor.

Aydın'da Antrenör Muzaffer Kaplan'ın yönetiminde çalışmalarını sürdüren, Türkiye Dağ Koşusu Büyük Bayanlar birincisi Derya Kaya ve Genç Bayanlarda dördüncüsü Rahime Tekin, 8 Haziran da Bulgaristan'da yapılacak olan Balkan Dağ Koşusu için antrenmanlara aralıksız devam ediyor.

Antrenör Muzaffer Kaplan, yaptığı açıklamasında asıl hedeflerinin Dünya Şampiyonasında yer edinmek olduğunu belirterek,"Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Hedeflerimiz en kısa zaman da ulaşmak için her gün en az sabah ve akşam olma üzere çift idman yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedeflerimiz arasında ilk olarak seneye yapılacak olan Avrupa şampiyonasın da barajı geçmek. İnşallah dereceye girdiğimiz de ise Dünya Şampiyonasında yer edinmiş olacağız bu da bizim için büyük bir gurur olur" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'ın Şampiyon Kızları Balkan Şampiyonasına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement