Başarılı İş Kadınları Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Başarılı İş Kadınları Ödüllerini Aldı

Başarılı İş Kadınları Ödüllerini Aldı

Bursa İş Kadınları ve Yönetici Derneği (BUİAKAD) tarafından düzenlenen 'İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri' görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

10.03.2012 10:14

Bursa İş Kadınları ve Yönetici Derneği (BUİAKAD) tarafından düzenlenen 'İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri' görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Almira Otel'de düzenlenen ödül törenine AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, Bursa Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhan Parseker, iş kadınları ve çok sayıda davetli katıldı. BUİKAD'ın kuruluşunu daha dün gibi hatırladığını belirten AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, "Gerçekten Bursa'da genç girişimci kadınlarımız diğer kadınlara örnek oluyorlar. Kadın hakları ile insan haklarını ayrı düşünmek mümkün değil. Toplumun yarısından fazlasını oluşturan kadınlarınımız, bizim için ülkemiz için çok önemli. Çünkü kadın güçlü olursa toplum güçlü olur, kadın güçlü olursa aile güçlü olur" dedi.

BUİKAD Başkanı Özlem Baş, 2007 yılında iş kadını ile güçlü bir Türkiye'ye ulaşma vizyonu ile kurdukları derneğin 5'inci yılını geride bıraktıklarının altını çizdi. Baş, "Her geçen gün daha iyi yerlere gelmek için ve daha iyi temsil etmek için çalışmalarımız devam ediyor. BUİKAD üyeleri olarak kadının iş yaşamındaki yerini bir ülkenin gelişmişlik göstergesi olduğuna inanıyoruz. Sivil toplum örgütü olarak gerçekleştirdiğimiz faliyetler ile ülkemizin gelişimine katkı sağlamanın mutluluğun yaşıyoruz. Ülkemizde sivil tolum bilincini geliştirmeliyiz. Kadınlar hak ettikleri değeri görürse başaramayacakları iş yoktur" diye konuştu.

Törende yılın en başarılı kadını işkadını ödülünü Fatma Belgin Gökçe, en başarılı kadın yöneticisi ödülünü Dilek Cesur, en yenilikçi iş kadını ödülünü Nuran Çahatimur Aytun, en başarılı kadın girişimcisi ödülünü Zübeyde Demir, iş yaşamında kadını destekleyen şirketi ödülünü Üçge Mağaza Ekipmanları Pazarlama San. Tic. A.Ş., iş yaşamında kadını destekleyen kamu kurumu ödülünü KOSGEB, iş yaşamında kadını destekleyen sivil toplum kuruluşu ödülünü TOBB Bursa İl Kadın Girişimciler Kurulu, jüri onur ödülünü Aslı Hocbberger ve juri taktir ödülünü Oyak Renault Otomobil Fabrikaları A.Ş. aldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı İş Kadınları Ödüllerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement