Başkan Alıcık Nihan Etüt Merkezi'nin Açılışını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Başkan Alıcık Nihan Etüt Merkezi'nin Açılışını Yaptı

Başkan Alıcık Nihan Etüt Merkezi\'nin Açılışını Yaptı

Nazilli'de 4+4+4 eğitim sistemine uygun programlardan oluşan Nihan Etüt Merkezi'nin açılışına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık yaptı.

28.09.2012 15:17

Nazilli'de 4+4+4 eğitim sistemine uygun programlardan oluşan Nihan Etüt Merkezi'nin açılışına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık yaptı.

Milli Eğitim Bakanlığına bağılı Özel Nazilli Nihan Etüt Eğitim Merkezi törenle açıldı. Etüt Merkezinin açılışını Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık yaptı. 4+4+4 eğitim sistemine uygun programlardan oluşan Nihan Etüt Merkezi'nin açılışına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazar Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Bağ, Nihan Etüt Merkezi Kurucu Müdürü İhsan Bülent Özçelik Nihan Etüt Merkezi Müdürü Emine Yelten Etüt Merkezinde görevli öğretmen ve personelin yanı sıra öğrenci ve velileri katıldı. 4+4+4 eğitim sistemine uygun programlı Nihan Etüt Merkezinde 1. sınıf ile 8. sınıf arası öğrencilere en fazla 8'er kişilik sınıflarda ders verileceğini ifade eden Nihan Etüt Merkezi Kurucu Müdürü Bülent Özçelik öğrencilerin ders çalışmaları ve ödevlerini yapmanın yanı sıra etüt merkezinde halk oyunları çalışmaları, İngilizce, bilgisayar ve satranç aktiviteleri yapıldığını söyledi. Ayrıca internet hizmeti ile çocukların dünya ile bağlantılarının gerçekleştiğini belirtti.

ÇOCUKLARIN EĞİTİMİNE DESTEK OLACAK

Nihan Etüt Merkezi Kurucu Müdürü Bülent Özçelik; "Okul seçimi yapılırken elbette ailenin kendine özgü kriterleri önemlidir, ancak her ailenin ortak noktası, çocuğu için en iyi eğitim ve okul imkanlarını sağlamayı istemeleridir. Biz merkezimizde çocuklarımıza her yönüyle eğitimlerine destek olmayı amaçlayarak adım attık. Değerli bir öğretmenimiz olan müdürümüz Emine Yeltan ve 4 öğretmenimizle çocuklarımızın çok yönlü gelişmesini amaçlayarak Nihan Etüt Merkezini açtık. Umarım isteyen her öğrenciye ve veliye yardımcı olur amacımıza uygun eğitim desteğini sağlarız" dedi.

YARININ GENÇLERİ YETİŞECEK

Açılış kurdelesini etüt öğrencileri ile birlikte kesen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık lider Türkiye için çocukların eğitimlerine çok önem verilmesi gerektiğini belirterek, "Çocuklarımız bizim her şeyimiz. İleride Lider konuma gelmiş bir Türkiye için çocuklarımızın eğitimine fazlasıyla önem vermeliyiz. Evlatlarımız iyi bir eğitim alarak iyi yetişecekler ki yarın büyüdüklerinde Nazilli'yi, Türkiye'yi yönetebilsinler. Türk milleti bence eğitimde çok önemli bir yerde olmalı. Lider Ülke Türkiye dediğimiz noktada o lider ülkeyi yetiştirecek öğretmen arkadaşlarımız burada. Yarınımızın geleceği olan çocuklarımız Allah'ın izni ile milli ve manevi değerlerine bağlı ülkesini seven gençler olmaları için mücadele etmelidir" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Alıcık Nihan Etüt Merkezi'nin Açılışını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement