Başkan Altay, Tepekent Beldesi Sakinleriyle İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Altay, Tepekent Beldesi Sakinleriyle İftarda Buluştu

Başkan Altay, Tepekent Beldesi Sakinleriyle İftarda Buluştu

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yeni Büyükşehir Belediye Yasası ile Selçuklu Belediyesine bağlanan Tepekent beldesinde verilen iftar yemeğinde belde sakinleri ile bir araya geldi.

02.08.2013 16:40

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yeni Büyükşehir Belediye Yasası ile Selçuklu Belediyesine bağlanan Tepekent beldesinde verilen iftar yemeğinde belde sakinleri ile bir araya geldi.

Tepekent Meydanında geleneksel olarak düzenlenen ve belde sakinlerince geniş katılımın gerçekleştiği iftar yemeğine Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak ve yönetim kurulu üyeleri, Tepekent Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Karsavuran, Başarakavak, Sızma, Osmancık, Kızılören, İnlice, Yenidoğan, Gökçeyurt, Çiftliközü ve Çiğil Belediye Başkanları, Selçuklu İlçe Müftüsü Ali Okutan ve Selçuklu Belediyesi'ne yeni bağlanan köy muhtarları katıldı.

İftar yemeği öncesi Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleşirken, Selçuklu İlçe Müftüsü Ali Okutan tarafından kısa bir vaaz verildi. Ramazan ayının Allah katında en makbul ay olduğunu ifade eden Okutan, en güzel duyguların, yardımlaşmanın, sabır ve bereketin yine bu ayda yaşandığını vurguladı.

Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kadir Gecesi'nin ve yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı'nın tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diledi. İftar yemeğine başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte katılan Başkan Altay, "Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Ramazan'ın rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun. Böyle bir gelenek geçmişte de yapılıyordu ama bu yıl Selçuklu Belediyesi'nin katkısı ile yapılıyor. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tepekent Kasabası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine, Tepekent Belediye Başkanımıza ve bugün bizimle birlikte olan AK Parti Selçuklu İlçe Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Yaklaşan Kadir Gecenizi mübarek ediyor, bayramınızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Selçuklu Belediye Başkanı Ugur İbrahim Altay'ı konuk etmekten ve belde sakinleri ile birlikte iftar yemeğinde bir araya gelmelerinden dolayı son derece mutlu olduklarını ifade eden Tepekent Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Karsavuran ise Selçuklu Belediye Başkanına ve iftar yemeğine katılan davetlilere teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından davetliler oruçlarını iftar duası eşliğinde açtı. Selçuklu Belediyesi tarafından yeni bağlanan beldelere düzenlenen iftar programlarının Başarakavak ve Sızma beldelerinde devam edeceği öğrenildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Altay, Tepekent Beldesi Sakinleriyle İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement