Başkan İnci, Ak Partili Gençlerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan İnci, Ak Partili Gençlerle Bir Araya Geldi

Başkan İnci, Ak Partili Gençlerle Bir Araya Geldi

Hendek Belediye Başkanı ve AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile beraber Hendek Gençlik Merkezi’nde AK Gençlikle bir araya geldi.

30.01.2014 13:24

Hendek Belediye Başkanı ve AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile beraber Hendek Gençlik Merkezi'nde AK Gençlikle bir araya geldi.

AK Parti Hendek Gençlik Kolu Başkanı Bilal Deniz tarafından organize edilen toplantıya katılan Başkan İnci, gençliğe çok önemli görevler düştüğünü söyledi. Başkan İnci, "Başbakanımız gece gündüz milletimiz için çalışıyor. En çok da siz gençler için çalışıyor ve sizlere güveniyoruz. 18 yaşındaki gençlere milletvekilliği yolunu açma gayretinde olan, gençlik politikaları üretmek üzere bir bakanlık kuran, üniversite harçlarını kaldıran, eğitim-öğretim alanında devrimler yapan, sayamayacağız birçok icraat ile gençlere güvenini her açıdan kanıtlayan bir partinin mensupları olarak bu güveni boşa çıkarmayacağınıza eminiz" diye konuştu.

Hendek'te gençliği önemsediklerini belirten Başkan Ali İnci, Hendek'i dedelerimizin mirası olarak değil gençlerin emaneti olarak gördüklerini ve bu hassasiyetle çalıştıklarını söyledi. Gençlerin iyi yetişmesi için sosyal tesislerden spor sahalarına, eğitimden sanata kadar bir çok alanda Belediye olarak hizmet gerçekleştirdiklerini söyleyen İnci, "Başbakanımız genelde ne yaptıysa bizde yerel de onları gerçekleştirdik. Gençlik bizim için çok önemli, lütfen kendinizi iyi yetiştirin. Taleplerinizi bize iletin. Sizin için yaptığımız çalışmalara sahip çıkın ve çevrenize bunları anlatın" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan İnci, Ak Partili Gençlerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement