Başkan Kocamaz 'Yılın Spor Adamı' Seçildi - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocamaz 'Yılın Spor Adamı' Seçildi

Başkan Kocamaz \'Yılın Spor Adamı\' Seçildi

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 'Yılın Spor Adamı' seçildi.

20.03.2013 11:27

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 'Yılın Spor Adamı' seçildi.

Mersin 2013 Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörlüğü ve Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından bu yıl 8. düzenlenen 2012 Yılının En'leri ödülleri dağıtıldı.

Mersin Kongre Merkezi'nde düzenlene gecede Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz "İlimiz Sporuna Yaptığı Katkılardan" dolayı 'Yılın Spor Adamı' ödülünü aldı.

Ödülünü Mersin ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Serttaş takdim etti.

Yerel yönetim olarak her zaman sporcunun yanında olduklarını söyleyen Belediye başkanı Burhanettin Kocamaz, herkesin spora ve sporcuya destek olmasını istedi. Kocamaz, "Sporun barış ve kardeşliğini tesis etmede en önemli unsur olduğunu en önemli spor olduğunu, etkinlik olduğunu belirtmek istiyorum. Değişik siyasi görüşler, değişik siyasi inançlar, değişik kökenden insanlar belki birçok konuda bir araya gelemezler. Fikir birliğine varamazlar ama aynı takımı tutarlar. Aynı takımın etrafında birleşirler ve biraz evvel başka bir konuda tartıştıkları insanlarla o tuttukları takım için bir araya gelir. Bu sefer karşı taraf ile spor konusunda tartışmaya girerler. Ben gerçekten bu üslupla sporun insanları bir araya getiren en önemli unsur, en önemli etkinlik olduğu düşüncesiyle Tarsus'ta hemen her semte spor tesisi yapmayı kendimize politika seçtik ve 1994'den bu yana da arkadaşımızın da belirttiği gibi bütün amatör takımlara tesisi yaptık hediye ettik. Tabi ki bunlar yetmez bunları daha da değişik branşlarda arttırılması gerekiyor. Her şeyi Ankara'dan beklersek gençleri bir araya getirmemiz mümkün değil, bugün bölgenin en huzurlu kenti Tarsus ise, bununda en önemli unsuru spor diye düşünüyorum. Sesimizin ulaştığı herkesi spora destek olmaya davet ediyorum. Hepinize saygılar sevgiler, sunarken bu geceyi düzenleyen ve bu etkinliği, bu ödül törenini hayata geçiren amatör spor kulüpleri federasyonuna başta Mithat başkan olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyorum" dedi.

Gecede ayrıca Güney TV 'Güney'de Spor' programıyla, programın yapımcısı ve sunucusu Ender Horata da 2012 yılının en başarılı spor programı ödülü verildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kocamaz 'Yılın Spor Adamı' Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement