Başkan Köktaş'a Sürpriz Doğum Günü - Son Dakika
Yerel

Başkan Köktaş'a Sürpriz Doğum Günü

Başkan Köktaş\'a Sürpriz Doğum Günü

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş’a, 50. yaşına girmesi dolayısıyla il ve ilçe teşkilatları tarafından sürpriz doğum günü kutlamaları düzenlendi.

05.03.2014 09:34

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'a, 50. yaşına girmesi dolayısıyla il ve ilçe teşkilatları tarafından sürpriz doğum günü kutlamaları düzenlendi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'a ilk sürpriz İl Başkanlığı'ndaki İl Yönetim Kurulu toplantısında yapıldı. İl Sosyal İşler Başkanlığı tarafından hazırlanan sürpriz doğum günü pastası, toplantı gerçekleşirken salona getirildi. Bir anda doğum günü pastasını karşısında gören Başkan Köktaş, şaşkınlığını gizleyemedi ve kendisini bu mutlu gününde doğum gününü kutlayan İl Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Başkan Köktaş, daha sonra Atakum İlçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı. Burada da ilçe teşkilatı tarafından hazırlanan doğum günü pastasını, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum Belediye Başkan Adayı İshak Taşçı, Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ve katılımcılar ile kesen Başkan Köktaş, ilçe teşkilatı yönetimine de teşekkür etti.

Atakum'daki programın ardından Tekkeköy'de Çay Mahallesi'nde, mahalle toplantısına katılan Başkan Köktaş'a yine ilçe teşkilatı tarafından doğum günü kutlaması yapıldı. Miting havasında geçen toplantının sonunda seçim otobüsünün üstünde yeni yaşını Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile kutlayan Başkan Köktaş, "Burada muhteşem bir manzara var. Bizleri yalnız bırakmayan, hep destek veren Tekkeköylü hemşehrilerime ve ilçe yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.

İki programı tamamladıktan sonra genel bir değerlendirme ve istişare yapmak üzere İl Seçim Koordinasyon Merkezi'ne gelen Başkan Köktaş'a bir sürpriz de burada yapıldı. Kendisini meşalelerle bekleyen gençlerin arasından seçim koordinasyon merkezinin önüne gelen Başkan Köktaş, il ve bazı ilçe gençlik kolları teşkilatı üyeleri ile birlikte doğum günü pastasını kesti.

Çok mutlu ve sürprizlerle dolu bir gün geçirdiğini belirten Başkan Köktaş, "Allah'ım sizlere de sağlıklı, mutlu, ailelerinizle birlikte uzun ömürler versin. Gençlerimizin doğum günümü unutmaması beni çok duygulandırdı. Herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

50. yaşına giren Başkan Fuat Köktaş, mumlarını üflediği pastayı keserek kendi elleriyle gençlere ikram etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Köktaş'a Sürpriz Doğum Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement