Bayındır'da Kertiş Rüzgarı Esiyor - Son Dakika
Yerel

Bayındır'da Kertiş Rüzgarı Esiyor

Bayındır\'da Kertiş Rüzgarı Esiyor

Bayındır Belediye Başkanı ve AK Parti Bayındır Belediye Başkan Adayı Mehmet Kertiş, ekibi ile seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

06.03.2014 13:34

Bayındır Belediye Başkanı ve AK Parti Bayındır Belediye Başkan Adayı Mehmet Kertiş, ekibi ile seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Bu hafta Karaveliler ve Tokatbaşı köylerinde miting havasında toplantılar gerçekleştiren Başkan Kertiş; Meclis komisyonunda muhalefet partilerinin sağlık ocağının yapımına karşı koyduklarını dile getirerek, "Beş yıl boyunca, muhalefet patilerinin meclis üyeleriyle 9-6 adeta tek kale maç yaptık" dedi. Kertiş; köylülere beş yıl boyunca yapılan hizmetler hakkında bilgi aktardı.

Başkan Kertiş; bu hafta esnaf, pazar ziyaretlerinin yanı sıra birçok düğüne de katıldı. Kertiş; konuştuğu her yerde yönetimde olduğu dönemde yapılan hizmetleri tek tek anlatarak; "bunlar gelecek dönemde sözünü verdiğimiz hizmetlerin referansıdır. Bu halk boş laf üreteni değil, hizmet üreteni tercih edecektir" dedi. Kertiş, kalabalık bir konvoy eşliğinde Tokatbaşı köyüne adeta çıkarma yaptı. Köylüler tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Başkan Kertiş; Tokatbaşı köyünün sebzelerini vizesiz bir şekilde İstanbul haliyle buluşturduklarını, bundan sonra da Tokatbaşı'nın, Bayındır'ın ürünlerinin İstanbul pazarlarını doldurmaya devam edeceğinin altını çizerek; "şu ekibim, Bayındır sevdasıyla dolu, Tokatbaşı sevdasıyla dolu, İzmir sevdasıyla dolu, biz yaradılanı yaradandan ötürü seviyoruz. Biz memleketimize hizmet etmeyi, taş üstüne taş koymayı, Ankaralardan hizmetleri alıp gelmeyi kendimize görev edindik. İstanbul'da Kadir Topbaş sağ olsun bize bir söz verdi. Bizzat emir vererek, Bayındır'ın, Tokatbaşı'nın sebze ve meyvelerinin vizesiz İstanbul haline girmesi için destek verdi. Biz bunları yaptık ta geldik" dedi.

Bayındır için altmış yıllık bir rüya olan duble yolu yaparak işe başladıklarını ifade eden Kertiş; "2009 yılında bize yetki verin, alalım bu Bayındır'ı, kalkındıralım, biz öldükten sonra da anılalım, yüz yıl bu Küçük Menderes'in yükünü kaldırsın dedik. İnanmadılar yapamaz dediler. Biz de duble yolları, barajları yaptık da geldik buralara" dedi. Kertiş'in konuşmaları, sık sık destekçilerinin "Bayındır'a yakışan Mehmet Başkan" sloganlarıyla kesildi.

Kertiş; önümüzdeki aylarda yapımı tamamlanacak olan Tokatbaşı Kavşağı'nın Bayındır'a iyi bir kent havası katacağının altını çizerek "Allah'ın izniyle şapkanızı kaldırıp öyle bakacaksınız. Bayındır'ın girişi; bir zamanlar o kadar kötüydü ki Bayındır, bir sürü canını yitirdi orada. Bakanlığa gönderdik projesini, bulvarımızla, duble yolu birleştirdik çok şükür, hava alanı gibi oldu" dedi.

Karaveliler köyünde, kalabalık bir kitle tarafından karşılanan Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş; Bayındır Belediyesi tarafından yapılan kapalı pazar yerinde halka seslendi. "Kertiş memleketini seven, taş üstüne taş koyan, hizmet getiren, üretim yapan, yatırım ve proje geliştiren ben ve ekibim olarak çizdiğimiz örnek profille en iyi ülkücü vatansever biziz" dedi. Konuşmasının devamında ise "Biz kimseye çamur atmadan, iftira, dedikodu etmeden siyaset yapıyoruz. Bize iftira atanlar, çamur atanlar, ellerinde ki belgeyle gelsinler, kanıtlasınlar. Proje üretemeyenleri hizmet ve kaynak belirtemeyenleri, boş lafla siyaset yapanları, bu halk 30 martta sandığa gömecektir." diye konuşmasına devam etti. Başkan Kertiş; geçen Çarşamba günü toplanan Meclis komisyonunda, muhalefet partilerinin ret oyu nedeniyle sağlık ocağı yapımının ertelenmesine neden olduğunun altını çizerek "ben beş yıldır 9 muhalefet partisinin meclis üyeleri ile 9'a 5 adeta tek kale maç yapıyorum. Memlekete hizmet yaptırmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Aziz Kocaoğlu'na büyüğü olarak çok saygı duyduğunu ancak AK Partili Belediye olduğu için önüne engeller konulduğuna değinen Kertiş; "Biz görevini yapmayana yasayı hatırlatır işini yaptırırız. Bu yolları alt yapıları yapmak Aziz Kocaoğlu'nun işidir. Biz AK Partiden seçildiğimiz için bize iş yaptırmamaya çalıştılar ve kendileri de yapmadılar. Bayındır'a yapması gereken garajı Ödemiş'e neden yaptı, neden bize mezbahane yapmadı da başka yerlere yaptı, bunun sebebi gayet açıktır" dedi.

Başkan Kertiş; Karaveliler köyü dahil, ihtiyaç duyulan her köye bir düğün salonu yapacağının sözünü vererek, geçen dönem Bayındır Belediyesi olarak: Yeşilova Barajı, duble yol, Bayındır merkezindeki cadde ve bulvarlar çalışmaları, tarihi mekanların restorasyonu, Gençlik Merkezinin açılışı, kent müzesi, butik otel, belediye binası, İstasyon binası gibi önemli işlerin altına imza attıklarını ifade etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayındır'da Kertiş Rüzgarı Esiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement