Bayındır'ın En Büyük Semti Kertiş'le Canlandı - Son Dakika
Yerel

Bayındır'ın En Büyük Semti Kertiş'le Canlandı

Bayındır\'ın En Büyük Semti Kertiş\'le Canlandı

Seçim çalışmalarının temposunu her geçen gün arttıran Bayındır Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Mehmet Kertiş; Canlı Semti'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

12.03.2014 15:09

Seçim çalışmalarının temposunu her geçen gün arttıran Bayındır Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Mehmet Kertiş; Canlı Semti'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kalabalık bir konvoy eşliğinde Canlı semtine gelen Kertiş davul zurnayla karşılandı. Kertiş; Canlı'ya yapılan, düğün salonu, park, temizlik ve diğer hizmetleri sıralayarak "gelecek dönem Canlı'ya altın çağını yaşatmaya devam edeceğiz." dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında köy, mahalle ve semt ziyaretlerini sürdüren Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, dün akşam saatlerinde kalabalık bir konvoy eşliğinde Canlı semtine bir ziyaret gerçekleştirdi. Kurulan platformda vatandaşlara seslenen Başkan Kertiş; daha önce hiçbir Belediye Başkanının, semt Parkında meclis toplantısı yapmadığının, vatandaşla buluşmadığının altını çizerek; "Diğer aday arkadaşlarımız işte projelerimiz bu, biz bunları yapacağız diyeceklerine, Kertiş'le yatıp Kertiş'le kalkıyorlar. Aramızda anlayış farklılıkları olabilir, dünya görüşümüz uyuşmuyor olabilir, ama biz siyasi rakipler olarak bir birimize iftira atmamalıyız, kötü söz söylememeliyiz. Elinizde bir belge varsa onu ortaya koyun, yapacağınız işleri söyleyin. Neden kem sözle siyaset yapıyorsunuz. Ben de diyorum ki Demokrasinin gereği bütün partiler bizim partimiz adayları da bizim kardeşimiz. Biz kimseye iftira atmayız, kem söz söylemeyiz biz siyaseti; saygı, sevgi çerçevesinde hizmet üreterek yapıyoruz. İşini yapmayana da işini yapmasına zorlarız." dedi.

ÇİFTÇİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDERMEYE GELİYORUZ

Su akar Bayındır bakar devrinin bittiğini Zeytinova Barajından sonra, Uladı ve Ergenli Barajlarının da ihalesinin gerçekleştirdiklerini belirterek; "Birileri Canlı'da kahvehanede genel Başkanın yanında söz verir ama yapmaz. Biz Başbakanımızdan söz aldık Uladı ve Ergenli Barajlarının ihalesini yaptık da geldik bu köye. Şimdilerde de aday bir arkadaşımız sağda solda 'çevrecilerle birleşip Ergenli Barajını yaptırmayacağız diyor.' Neden yaptırmıyorsun? Çifti kardeşlerim seksen metreden su çeksin, dekarına 10 Liralık elektrik borcunun altında kalsın diye mi, yoksa mahsulünü, ekinini, tarlasını sulamasın, üretim yapmasın diye mi? Siz ne derseniz diyin biz çatlamış toprakları suyla buluşturacağız, çitçimizin yüzünü güldüreceğiz." diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesinin kendi sorumluluğu altında olan yol, asfalt, mezbaha, kanalizasyon, köy yolları, garaj gibi birçok hizmeti yapmaktan geri durduğunu ifade eden Kertiş;"Görevi olmadığı halde Ödemiş'e garaj yapıyorlar. Buraya da asfalt dökmeyenlere ve AK Partili olduğumuz için bize ceza kesenlere, köylerin alt yapısını yapmayıp, Bayındır Belediyesinin vidanjörüne mecbur bırakanları, 30 Martta asla affetmeyeceksiniz." dedi.

BENİM ARKAMDA TÜRKİYE VE RECEP TAYYİP ERDOĞAN VAR

30 Mart yerel seçimlerinde İzmir için Binali Yıldırım'a destek vermeleri gerektiğini ifade eden Başkan Kertiş; "Ben elimde; soğuk hava deposu, Termal Sağlık Turizmi, Fide deposu, Ücretsiz konut projeleriyle geliyorum. Birileri benden duyuyor, diyor kl 'bende yapacağım' eline asker mektubu gibi bir kağıttan okuyarak nutuk atarak yapılmaz bu işler. Hani projen, kaynağın, laflan yapılmaz bu işler. Benim arkamda koskoca hükümet ve Türkiye'nin en büyük lideri Recep Tayyip Erdoğan var." dedi.

Başkan Kertiş konuşması sırasında, vatandaşlar tarafından, alkış ve sloganlarla sık sık desteklendi. Konuşmasının sonunda kahvehaneleri ve esnafları sırayla gezen Başkan Kertiş vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çekildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayındır'ın En Büyük Semti Kertiş'le Canlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement