BBP Mkyk Üyesi Döngel Açıklaması - Son Dakika
Yerel

BBP Mkyk Üyesi Döngel Açıklaması

BBP Mkyk Üyesi Döngel Açıklaması

"Her bir adayımız kamuoyunun tereddütsüz bağrına basacağı güvenilir, birikimli ve Türkiye’nin meselelerine vakıf adaylardır"

21.01.2014 16:25

BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Hüseyin Döngel, partisinin belediye başkan adaylarının kamuoyunun tereddütsüz bağrına basacağı güvenilir, birikimli ve Türkiye meselelerine vakıf kişiler olduğunu söyledi.

Kayseri İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen Döngel, milletin elindeki hesap sorma rezervini henüz kullanmadığını, bunu kullandığında kimin ne hale geleceğinin belirleneceğini ifade etti.

Ülke ve millet menfaatleri dışındaki her türlü menfaatin hükümsüz olduğunu savunan Döngel, şöyle konuştu:

"Bu anlamda, şu günlerde şahit olduğumuz ferdi ve grup menfaatleri, ülke ve millet menfaatlerini zedelemeye başlamıştır. Hiçbir şey devletin geleceğinden, milletin huzurundan daha önemli değildir. Kimse şahsi ihtiraslarını bunların üzerine çıkarmamalıdır. Tek alternatif Büyük Birlik Partisi ve onun mümtaz kadrolarıdır. Türkiye için ve partimiz açısından bu seçimler çok önemlidir. Bizim adaylarımız kendilerini ve bizi milletimize karşı mahc etmemeyi kendilerine şiar edinmişlerdir. Adaylarımıza bu gözle bakılsın. Her bir adayımız kamuoyunun tereddütsüz bağrına basacağı güvenilir, birikimli ve Türkiye'nin meselelerine vakıf adaylardır."

Toplantıya, BBP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Saraçoğlu, Kocasinan Belediye Başkan adayı İbrahim Özbek ve çok sayıda partili katıldı. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel BBP Mkyk Üyesi Döngel Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement