Borlu Beldesinin Köprübaşı ile Birleşmesi - Son Dakika
Yerel

Borlu Beldesinin Köprübaşı ile Birleşmesi

Borlu Beldesinin Köprübaşı ile Birleşmesi

Manisa'nın Köprübaşı ilçesi ile Demirci ilçesine bağlı Borlu beldesinin birleşmesi önerisi kapsamında birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi.

16.07.2012 18:46

Manisa'nın Köprübaşı ilçesi ile Demirci ilçesine bağlı Borlu beldesinin birleşmesi önerisi kapsamında birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi.

Çağrı Kır Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen yemeğe Kaymakam Recep Höl, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, Borlu Belediye Başkanı Mehmet Tüzün, AK Parti Belde Başkanı Ufuk Ünlü, CHP Belde Başkanı Metin Genç, MHP Belde Başkanı Mehmet Sertkaya ve Diyanet İşleri Başkanlığı Protokol Müdürü Ünal Kaya, mahalle muhtarları ve çok sayıda esnaf katıldı.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Kaymakam Höl, Köprübaşı ve Borlu'nun bir elmanın yarısı olduğunu belirterek, hizmetlerin artması için birleşmenin acilen şart olduğunu dile getirdi. Yemekte söz alan Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen ve Borlu Belediye Başkanı Mehmet Tüzün de, birleşme konusunda her türlü fedakarlığa hazır olduklarını, kazananın Borlu ve Köprübaşı halkının olacağını belirttiler. Köprübaşı Belediye Başkanı Mergen, "1958'de o günkü şartlar yüzünden ayrılan Borlu beldesi ile Köprübaşı ilçesi büyük tahribatlar yaşadı. Biz Köprübaşı halkı olarak bu tahribatlardan gerekli dersleri aldığımıza inanıyorum" dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ise, böyle güzel bir karede bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Köprübaşı ve Borlu'daki birleşme istek ve azmini bizzat gördüm. Bunun için milletvekili olarak gereken her şeyi yapacağım" diye konuştu.

CHP Borlu Belde Teşkilat Başkanı Metin Genç, daha önceki yapılan referandum da 'hayır' için çalıştığını, bu seferki birleşme konusunda kazananın her iki tarafın da olduğunu gördüğü için bu sefer de 'evet' için elinden gelen herşeyi yapacağını söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Borlu Beldesinin Köprübaşı ile Birleşmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement