Çan Belediyesi'nden Şiir Dinletisi Şöleni - Son Dakika
Yerel

Çan Belediyesi'nden Şiir Dinletisi Şöleni

Çan Belediyesi\'nden Şiir Dinletisi Şöleni

Çanakkale’nin Çan ilçesinde belediye tarafından 24 şair ve ozanın katıldığı unutulmaz bir “Şiir Dinletisi Şöleni” düzenlendi.

14.12.2013 10:08

Çanakkale'nin Çan ilçesinde belediye tarafından 24 şair ve ozanın katıldığı unutulmaz bir "Şiir Dinletisi Şöleni" düzenlendi.

Çan Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen şölen Çanakkale Şiir Ailesi Akademik Danışmanı Mustafa Berçin'in açış konuşmasıyla başladı. Berçin, "Çanakkale Akademik Danışman Ailesi ile Çan Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği bu etkinlikte sizler beraber olmaktan mutluyuz. Bugüne kadar Ailemiz ile birlikte 12 defa şiir etkinliği gerçekleştirdik. Bu etkinliklerde değişik şair ve ozanları ağırladık. Dışarıdan gelen misafirlerimize şiirin yanı sıra Çanakkale'nin ilgi ve duyarlılığını da gösterdik. Sağ olsun kendileri de memleketlerine gittiklerinde basın aracılığı ile sayfalarca bizlere yer verdiler. Ben bu gecenin oluşmasında desteklerini esirgemeyen AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş'e ve diğer tüm destekçilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu da şölen ile ilgili yaptığı açıklamada, "Milli ve manevi değerlerimizi böyle akşamlarda bir kez daha görüyoruz. Geleceğimize sahip çıkmamız gerektiğini bir kez daha fark ediyoruz. Uzak mesafelerden Çan'a gelip bizlere böyle bir akşam yaşatan tüm şair ve ozanlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından şölen, şairlerin şiirleri ve ozanların atışmaları ile devam etti. Program sonunda katılan konuk şair ve ozanlar ile organizasyona destek verenlere plaket takdim edildi. Çan Belediyesi şiir şölenine AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Karagöz, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, MHP Çan İlçe Başkanı Fikri Yılmaz, MHP Çan Belediye Başkan adayı Sevim Öz, STK başkan ve yöneticileri, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çan Belediyesi'nden Şiir Dinletisi Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement