Çerçioğlu Kadınların Gününe Konuk Olacak - Son Dakika
Yerel

Çerçioğlu Kadınların Gününe Konuk Olacak

Çerçioğlu Kadınların Gününe Konuk Olacak

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Aydın'da Girne Mahallesi temsilciliğinin açılışı yapıldı.

31.05.2013 16:28

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Aydın'da Girne Mahallesi temsilciliğinin açılışı yapıldı.

Açılışa Aydın Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, CHP Kadın Kolları Aydın İl Başkanı Saadet Kavasgil ve CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş katıldı.

Mahalleli kadın, yaşlı ve çocuklarla kısa sürede kaynaşan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, önümüzdeki hafta içinde mahalleli kadınların buluşma gününe katılmak için söz verdi. Kadınlara tatlıları kendisinin getireceğini belirten Çerçioğlu, börek açmalarını istedi.

GENEL BAŞKANA SÖZ VERDİM

Girne Mahallesi'ndeki temsilciliğinin açılışında konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, açtıkları salonun normal bir oturma, dinlenme yeri olmayacağını söyledi. Girne Mahallesi sakinleri ile daha hızlı ve daha faydalı bağlantı kurmak istediklerini belirten Altıntaş, "Yerel seçimlere 10 aylık bir süre var. Aydın, büyükşehir olarak seçime girecek. Merkez İlçe'de oyumuzu arttırmamız lazım. Merkez'de ne kadar fazla oy alırsak o kadar fazla şansımız olur. Genel Başkanımız

Aydın'ın Kemal Kılıçdaroğlu'na Türkiye'de en fazla farkla CHP'nin kazanacağı belediye olacağına söz verdim. İnşallah bu sözümüzü tutacağız. 30 Mart'ta hem büyükşehiri hem de Efeler'i kazanmanın mutluluğunu yaşayacağız" ifadelerini kullandı.

Mahalle temsilcileri İlyas Büyükbaş ve Aydın Tunç tarafından CHP Girne Mahallesi Temsilciliği'nin açıldığını belirten Altıntaş, "Aydın'ın büyük mahallelerinde temsilcilikler oluşturmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ"

CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz'da yaptığı konuşmada hep birlikte hareket ederek Aydın'da CHP bayrağını dalgalandıracaklarını ifade etti. Kalınomuz, "Hep birlikte, elele seçime gideceğiz. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Özlem Çerçioğlu ile tüm örgütümüzle birlikte daha çok çalışacağız" şeklinde konuştu.

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise yaptığı konuşmada bu tip noktaların kendileri için çok önemli olduğuna değindi. Mahalle temsilciliklerinin vatandaşla iletişim kurmakta fayda sağlayacağını belirten Çerçioğlu şunları söyledi: "Daha hızlı, daha iyi hizmet vermek için bu tip noktaların önemi büyük. Aydın büyükşehir oluyor. İmarın tek elden yapılması, çevre düzeni ve arıtma gibi önemi konular büyükşehirde olacak. İnşallah seçimden sonra da beraber olacağız. Başbakan anketlerde bizi yüzde 67.5 göstermiş. Ancak bizim yaptığımız anketlerde bu oran yüzde 60-yüzde 65 arasında. Aydın'a en iyi hizmeti biz yaparız. Pozitif ayrımcılığı kadınlara, yaşlılara ve çocuklara uyguluyoruz. Aydın, uzun yaşayan insanların bulunduğu bir yer. Bundan dolayı demans, Alzheimer gibi hastalıklar artıyor. Aydın'da yaşayan yoksullarımız, yaşlılarımız yalnız değil. Aydın Belediyesi her zaman yanında"

Açılışın sonunda, mahalleli kadınlar toplu Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte toplu fotoğraf çektirdi. Çerçioğlu, önümüzdeki hafta içerisinde kadınların gününe konuk olacağını söyleyerek, "Tatlılar benden, börekler sizden" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerçioğlu Kadınların Gününe Konuk Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement