Çevre Gezilerindeki Fotoğraflar Sergilenecek - Son Dakika
Yerel

Çevre Gezilerindeki Fotoğraflar Sergilenecek

Çevre Gezilerindeki Fotoğraflar Sergilenecek

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 3 yıldan bu yana faaliyet gösteren Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği'nin (Zeyfod), düzenlediği çevre gezilerinde bol bol fotoğraf çekilirken, yıl sonunda sergi açılacağı bildirildi.
Derneğin, Kaz Dağları ve...

14.11.2013 17:05

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 3 yıldan bu yana faaliyet gösteren Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği'nin (Zeyfod), düzenlediği çevre gezilerinde bol bol fotoğraf çekilirken, yıl sonunda sergi açılacağı bildirildi.

Derneğin, Kaz Dağları ve Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı köylere düzenlediği doğa gezisine katılan 28 kişi de bol bol bol fotoğraf çekti. Burhaniye'de Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği üyeleri, çevre gezilerine bir yenisini daha ekledi. Kaz Dağları'na giden ekip buradan da Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Aşağıçavuş, Örencik ve Akçakoyun köylerinde fotoğraflar çekti. Dernek başkanı Dr. Özkan Arıkantürk, üyelere fotoğrafla ilgili bilgiler verirken, değişik ortamlar da çok sayıda fotoğraf çekildi. Çekilen fotoğraflar yıl sonunda düzenlenecek olan sergide görücüye çıkacak.

Çevre gezilerinin devam edeceğini açıklayan dernek başkanı Özkan Arıkantürk" Bizler, Burhaniye de kurulu bir fotoğraf derneğinin üyeleriyiz. Zeyfod fotoğraf derneği üyeleri olarak bu hafta da Kalkım köylerinin çok güzel köşelerini keşfetmeye başladık. Biz bu fotoğraf gezilerini sık sık yapıyoruz, Bu, fotoğraf gezilerinde arkadaşlarımız fotoğraflı ilgili pek çok şeyi öğreniyorlar. Çok güzel fotoğraflar çekiyorlar. Bu çekilen fotoğrafları yıl sonundaki sergimizde değerlendiriyoruz. Bu çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir" dedi. Fotoğraf çekmeyi çok sevdiğini anlatan Mübeccel Çakır da" Biz bu gün güzel fotoğraflar ve sarı tonları çekmek üzere Yukarı Çavuş köyünün kahvesindeyiz. Çay molası verdik. Burası çok güzel. Natürel elmalarımız ar. Mandalinamız var. Domates topladık. Renkler şahane. Burası çok güzel. Herkese tavsiye ederim" dedi. Gülcan Durak da, "Zeyfod fotoğraf derneği olarak bu gün Çanakkale yenice ilçesine bağlı Aşağıçavuş, Örencik ve Akçakoyun köylerine geldik. Buralardaki doğal güzellikleri fotoğrafladık. Bunları yıl sonu sergimizde hepsini sergilemeyi düşünüyoruz. Arkadaşlarımızla beraber memnun olduk. Bölge halkının yetiştirdiği güzellikleri gördük. Hepsini fotoğraf çekme imkanı bulduk. Çok güzel bir gün geçirdik fotoğraf derneği olarak" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çevre Gezilerindeki Fotoğraflar Sergilenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement