Clk Uludağ Elektrik Gemlik Bölge Yönetmenliği Açıldı - Son Dakika
Yerel

Clk Uludağ Elektrik Gemlik Bölge Yönetmenliği Açıldı

Clk Uludağ Elektrik Gemlik Bölge Yönetmenliği Açıldı

CLK Uludağ Elektrik Gemlik Bölge Yönetmenliği Müşteri İşlem Merkezi (MİM) açıldı.

03.06.2016 10:04

CLK Uludağ Elektrik Gemlik Bölge Yönetmenliği Müşteri İşlem Merkezi (MİM) açıldı. MİM'de tahsilat başta olmak üzere abonelik, indirimli elektrik ve avantajlı tarifeler gibi birçok işlem yapılabiliyor.

MİM'in açılışına Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu, AK Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Ali Erman Aytac, CLK Uludağ Elektrik Gemlik Bölge Yönetmeni Mehmet Kandırmaz, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe ile çok sayıda davetli katıldı. Genel Müdür Ali Erman Aytac, sayıları 70'i aşan MİM'lere bir yenisini daha eklediklerini ifade ederek, MİM'de fatura ödeme, avantajlı elektrik tarifelerinden yararlanabilme ve abonelik gibi hizmetlerin verildiğini belirtti. Müşterilere yüz yüze iletişim kurabilecekleri konforlu ve ferah mekanlarda hızlı bir şekilde hizmet sunduklarını kaydeden Aytac, Gemlik Bölge Yönetmenliği'nin İznik ve Orhangazi'de de MİM'leriyle hizmet verdiklerini söyledi.

Aytac, "MİM'ler aracılığıyla bölge halkı EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun belirlediği serbest tüketici limiti olan yıllık 3600 kWh ve üzerinde elektrik tüketen serbest tüketiciler, CLK Uludağ Elektrik tarafından uygulanan "Yuvam Güvende" kampanyasından ve indirimli elektrik avantajlı tarifelerinden mesken, esnaf ve sanayi yararlanabilecekler. Müşterilerimiz ayrıca MİM'lerden yapabilecekleri tüm işlemleri CLK Uludağ Elektrik'in resmi web sayfası https://online.clkuludag.com.tr/ 'den de yapabilirler" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Clk Uludağ Elektrik Gemlik Bölge Yönetmenliği Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement